SPARK academy: nova radionica IT biznisa i menadžmenta

Datum objave: 29.03.2019   Broj čitanja: 242
Želite li poboljšati svoje IT poslovne i menadžerske vještine? Prijavite se na SPARK academy, novu besplatnu radionicu u SPARKu.
SPARK academy: nova radionica IT biznisa i menadžmenta

 

SPARK academy je tromjesečni obrazovni program s naglaskom na IT poslovne i menadžerske vještine, koji pretvara kvalitetne mlade profile u obučene stručnjake spremne za rješavanje novih izazova i stvaranje inovacija u IT sektoru. Program je namijenjen studentima i mladima koji žele poboljšati svoje profesionalne i osobne vještine. Ovo je vaša šansa da steknete iskustvo u multifunkcionalnom timu i realističnom početnom okruženju, i to posve besplatno.

 

TIMELINE
22.4. - rok za prijave
29.4. - rezultati
6.5. - početak SPARK akademije
26.7. - kraj SPARK akademije
kolovoz/august - hackathon

 

Tijekom tri mjeseca svi članovi SPARK akademije pohađaju radionice na teme kao što su poduzetništvo, poslovne vještine, pisanje projekata i izrada proračuna, upravljanje ljudskim resursima, upravljanje timom, poslovna komunikacija i odnosi s javnošću, strateško i operativno upravljanje, marketing, prodaja, financije i poslovno pravo. Poboljšajte svoje soft vještine radeći u raznolikom timu i proširite svoje znanje kroz stručno vođenje i radionice. Program počinje 6. svibnja i završava 26. srpnja 2019.

 

Tijekom akademije imat ćete priliku posjetiti razne događaje, sve s jednim ciljem – obrazovanje i umrežavanje. To su konferencije, radionice, meetupi, natjecanja, hakatoni, forumi i slično. Radit ćete izravno s najboljim tvrtkama u BiH. Hackathon je završni događaj SPARK akademije. Tamo se polaznici akademije povezuju sa sudionicima SPARK škole i u kratkom vremenu pokušavaju riješiti jedan od problema korporativnih tvrtki. Imat ćete pomoć mentora i priliku osvojiti bogat nagradni fond. Nakon akademije i hackathona dobit ćete šest mjeseci besplatnog coworking prostora kako biste mogli nastaviti raditi na svojoj ideji. Tko zna, možda čak započnete svoj biznis!

 

Top 5 razloga za pohađati #SPARKacademy:

1. Poboljšat ćete svoje IT poslovne i menadžerske vještine
2. Steći ćete praktično iskustvo
3. Imate mogućnost direktne suradnje s najboljim tvrtkama u BiH
4. Ući ćete u poslovni svijet, posjetiti konferencije i upoznati mnoge uspješne ljude
5. Sudjelovat ćete na SPARK academy hackathonu s bogatim nagradnim fondom

 

Prijavite se popunjavanjem kratke forme na www.spark.ba/academy najkasnije 22.4.2019.

 

SPARK academy: nova radionica IT biznisa i menadžmenta
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio