Uznemirujući video: Medicinska sestra iz BiH mučila i ubila psa pred djetetom

Datum objave: 01.04.2019   Broj čitanja: 606
Na društvenim mrežama ovog vikenda objavljen je jezivi video žene koja je pred očima djeteta ubila psa u Bosanskoj Dubici u BiH.
Uznemirujući video: Medicinska sestra iz BiH mučila i ubila psa pred djetetom

 

Žena iz videa je A. L., navodno medicinska sestra. Policija ju je ispitala i pustila da se brani sa slobode te su je prijavili Okružnom tužilaštvu zbog sumnje da je mučila i ubila životinju, javlja Radiosarajevo.ba.

 

Video je na društvenim mrežama objavio susjed Dragan A., koji je nemilu scenu vidio kad je pregledavao snimke nadzorne kamere pa je sve prijavio policiji.

 

- A. L. je jučer oko 17 ubila ni krivu ni dužnu kuju u našem voćnjaku pred očima svog djeteta. U videu možete vidjeti kako nije bila samoobrana od psa, već ju je dozvala s hranom i zavezala špagu oko vrata, odvukla do ograde, zatim je zavezala kuju visoko za ogradu i stegla špagu da se udavi. Pas nije ni lajao niti je pokazivao bilo kakav vid nasilja, pa se stvarno pitam kako neko ima srca ubiti životinju ovako hladnokrvno pred očima svog djeteta - napisao je uz video.

 

- Tužiteljstvo bi moralo hitno procesuirati slučaj, istražiti i poslati na sud - rekao je izvor iz policije za spomenuti medij.

 

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio