Čekajući strateškog partnera: Čapljinska Lasta na tržište izbacila i čuvene štrudle od smokava

Datum objave: 03.04.2019   Broj čitanja: 958
Tvornica keksa i vlafla „Lasta” Čapljina u stečaju, do sada nije uspjela pronaći strateškog partnera, ali nastavlja s obnovom proizvodnog programa.
Čekajući strateškog partnera: Čapljinska Lasta na tržište izbacila i čuvene štrudle od smokava

 

Podsjećamo, „Lasta” je proizvodnju obnovila u listopadu prošle godine, proizvodnjom čajnih kolutića, zatim je uslijedila proizvodnja kokos keksa, pa mixa čajnih kolutića i kokos keksa, a koncem prošle godine iz djelom oživljenih pogona, Laste, stigli su i krem štapići, prenosi Radio Čapljina.

 

Početkom godine iza Lastinih pogona počeo je izlaziti još jedan njezin brend, keks linđo. Ovih dana na tržištu se pojavio i najjači Lastin adut – štrudle od smokava. Štrudle se već mogu kupiti u trgovinama diljem Bosne i Hercegovine. Od Željka Bokanovića voditelja proizvodnje, doznali smo da je trenutačno stalno angažirano tridesetak radnika.

 

Podsjećamo, na do sada tri raspisana javna natječaja „Lasta” nije uspjela naći strateškog partnera. Zadnje javno nadmetanje održano je 6-og ožujka. Međutim, zaposlene ne napušta optimizam da će nakon oživljavanja proizvodnje u što je malo tko vjerovao, uspjeti riješiti i taj krucijalni problem u borbi za opstanak tvornice.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio