Komentari
Najveći feniks hrvatske politike koji je toliko puta “padao” ovaj put neće ustati i reći ono svoje: “Idemo delati!” Nakon duge političke kampanje bez dana odmora otišao je na vječni počinak. Neporažen.
POSLJEDNJE VIJESTI
Objavljeno: 06.03.2021 0
Tko je Palićev nasljednik na Hvaru: Primjer je biskupa kakve želi papa Franjo
Tko je Palićev nasljednik na Hvaru: Primjer je biskupa kakve želi papa Franjo
Kao što se i očekivalo, Vatikan je početkom ove godine počeo popunjavati biskupska mjesta koja su ostala prazna od lani, pa je tako ovoga tjedna objavljeno...
Objavljeno: 02.03.2021 4
Progonjeni franjevac i karizmatik fra Jozo Zovko: Poštuje ga cijeli svijet, a njegovi sunarodnjaci možda najmanje
Progonjeni franjevac i karizmatik fra Jozo Zovko: Poštuje ga cijeli svijet, a njegovi sunarodnjaci možda najmanje
Fra Jozo Zovko je hercegovački karizmatik i jedan od najomiljenijih franjevaca na svijetu. Postao je simbol napaćene Hercegovine, "Međugorskog fenomena" i "Hercegovačkog slučaja".
Objavljeno: 23.02.2021 0
'Brzi' sojevi usporavaju! Report Gojka Drljače daje nadu da je kraj pandemije blizu
'Brzi' sojevi usporavaju! Report Gojka Drljače daje nadu da je kraj pandemije blizu
Još sredinom ovog mjeseca vrlo ozbiljne institucije, kao što je European center for disease prevention i control (ECDC), dramatično su upozoravali donosioce odluka na nove, opasnije sojeve virusa zbog kojih treba usporiti popuštanje epidemioloških mjera ili ih čak pooštriti.
OSTALE VIJESTI - Komentari
Objavljeno: 23.02.2021 0
Jesu li nazivi mjesta na Marsu posuđeni iz BiH zato što oboje nema atmosferu
Cijeli je svijet prošlog četvrtka strahovao hoće li se rover Perseverance nakon 200 dana i 466 milijuna prijeđenih kilometara uspjeti spustiti na Mars.
Objavljeno: 17.02.2021 3
ŠTO ĆEMO S RH? Zatvorili granice, uvode 'embargo' na proizvode iz BiH...
Hrvatska od 1. ožujka planira novo ublažavanje mjera, pa iako je zaraženih u BiH, barem onih s hrvatskim državljanstvom, manje nego prošlog ljeta pred izbore, o otvaranju granica bez testova nema govora.
Objavljeno: 16.02.2021 0
Od novina, preko portala do televizije – kako smo rasli do Večernji TV-a u BiH
U ovih 22.500 dana, odnosno šezdeset jednu i pol godinu otkako je otisnut prvi Večernji list, dosad je izišlo više od 20.000 brojeva.
Objavljeno: 01.02.2021 0
Skandinavci lopove iz BiH slali na psihijatriju!
Direktor Jazz festivala, kolumnist i društveni kroničar Edin Zubčević podsjetio je proteklih dana u svojoj kolumni na portalu Nomad.ba na priče koje su vezane za ljude iz BiH koji su u ratu izbjegli u skandinaviju.
Objavljeno: 31.01.2021 0
Agenda 21 - spas ili prokletstvo?
U ovim turbulentnim vremenima, teorije zavjere dobile su na svojoj težini, popularnosti, važnosti i neminovnosti. Vrlo često kada krenem s optimizmom pričati o sljedećoj godini, kao protuargument mi se servira sljedeći naziv - Agenda 21! O čemu je riječ i je li to spas ili prokletstvo, probat ću jednostavno dočarati u nadolazećim odlomcima.
Objavljeno: 30.01.2021 0
U bolnici Dubrava slavio se odlazak jedne od sestara u Njemačku
Danima već čekam na što će izaći afera sa slavljem u bolnici u Dubravi. Jako je važno kako će javnost na nju reagirati...
Objavljeno: 26.01.2021 0
Hoće li švedski model biti konačni pobjednik epidemijskog maratona?
Je li moguće da će se švedski model epidemiološke obrane od pandemije na kraju iscrpljujućeg maratona pokazati uspješnijim od politike tvrdog lockdowna kakvu su primijenile mnoge europske zemlje?
Objavljeno: 19.01.2021 0
Zašto Hrvatska i BiH imaju puno manje slučajeva nego Slovenija i Irska s dugim i strogim mjerama?
Današnji podatak o novom padu broja zaraženih od 31 posto ukazuje kako bi ozbiljnije trebalo otvoriti razgovore o popuštanju pojedinih epidemioloških mjera.
Objavljeno: 16.01.2021 0
Tko plaća migrante u BiH?
Glavna tajnica Saveza za bolju budućnost BiH (SBB) Sanela Prašović-Gadžo, koja je i federalna zastupnica te članica Povjerenstva za sigurnost Zastupničkog doma Parlamenta FBiH, objavila je šokantne podatke o tome koliko je novca uplaćeno...
Objavljeno: 06.01.2021 0
Čitatelj moli FBI da uzme Trumpu mobitel, strahuje za rodbinu
Kaos u Americi smirio se tek nakon što je Donald Trump tweetao (objavio poruku na društvenoj mreži Tweeter) prosvjednicima da se smire.
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio