Komentari
Sezona je mnoge ispunila nezadovoljstvom. “Nema gostiju”, kažu uglas iznajmljivači koji u zasjedi, iza okuke, podižu kartonske natpise “Sobe, Rooms, Zimmer, Camere”. “Jure, iđu li?” viču jednome koji se popeo na vrh visokog bora pa s dlanom iznad očiju, opasno se ljuljajući na tankoj grani, netremice motri magistralu.
POSLJEDNJE VIJESTI
Objavljeno: 16.08.2019 6
Došlo je vrijeme da se vrati Herceg Bosna
Došlo je vrijeme da se vrati Herceg Bosna
U nedjelju HTV prenosi misu iz Kijeva, naselja koja je (jedna od) paradigma hrvatskih stradanja: razorili ga partizani, a što je ostalo opljačkali četnici, devedesetih ga opet razorili srpski četnici i crkvu sravnili sa zemljom, do temelja, a temelji bijahu ostatci starokršćanske crkve. Kijevo je dvadesetak kilometara udaljeno od Knina, gdje su u ponedjeljak održani elitni rituali u čast Dana pobjede, a nakon sinjske Alke i Thompsona u Splitu.
Objavljeno: 09.08.2019 0
Hoće li se tastatura fašist Dragan Bursać ispričati Hrvatima?
Hoće li se tastatura fašist Dragan Bursać ispričati Hrvatima?
Dragan Bursać je fašizam protiv Hrvata digao na sasvim novu razinu. Tastatura fašist je u jednoj od svojih kolumni napisao: Nikad više u Hrvatsku na more!
Objavljeno: 08.08.2019 1
Antonela Sablje: Da nazdravimo
Antonela Sablje: Da nazdravimo
Mlada pjesnikinja Antonela Sablje, učenica II b razreda Srednje škole Antuna Branka Šimića u Grudama, objavila je na portalu Grude.com drugu svoju pjesmu.
OSTALE VIJESTI
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio