Legendarna Neda Ukraden s Gruđanima i Imoćanima došla u svoj rodni grad zbog nove pjesme

Datum objave: 13.04.2019   Broj čitanja: 2637
"Moj živote da si čaša vina, svatko dođe da ti nazdravi, nek sve ide samo nek se toči, još se nismo do dna popili", riječi su nove pjesme Nede Ukraden naziva "Najteže je kad se rastaje".
Legendarna Neda Ukraden s Gruđanima i Imoćanima došla u svoj rodni grad zbog nove pjesme

 

Legendarna Neda zbog te je pjesme došla u rodni Imotski, posjetila Modro jezero, družila se s Gruđanima iz Konjičkog kluba Stina, kao i sa svojim Imoćankama i Imoćanima.

 

"Obožavala sam moj rodni grad", kazala je svojevremeno u jednom intervjuu rođena Imoćanka."

 

"Najteže je kad se rastaje kad se crno vino prolije, prijatelji kad se zagrle, vidimo se srećo tko zna gdje", kaže pjesma. Upravo njezin naslov, ali i snimanje spota u Imotskom potvrđuje koliko je Nedi jednom teško bilo ostaviti Imotski.

 

Međutim, danas kad opet rado dolazi svome gradu i svojim ljudima. - Imotski, moj rodni grad, idealno mjesto za nastavak snimanja za novu pjesmu "Najteže je kad se rastaje". Mnogo lijepih znamenitosti, od spomenika pjesniku Tinu Ujeviću, do Modrog jezera. A tu je i kolovoz Ukradena. Hvala simpatičnoj ekipi iz KK Stina, grupi mladih, lijepih Imoćana i Imoćanki , kao i preslatkima Noli i Ninu - napisala je na svom Instagram profilu Neda.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Juko14.04.2019 10:21 sati
    Nije ga nikad ni volila i sada žali za jugom
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio