Milijarderi korijena iz BiH kupili hotel DUNAV u VUKOVARU

Datum objave: 04.05.2019   Broj čitanja: 1045
Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava i izvršni direktor švicarske tvrtke Immo Invest Partner Džek Djordić potpisali su u subotu ugovor o kupoprodaji hotela Dunav u Vukovaru, a ta švicarska tvrtka najavljuje gradnju novog hotela s četiri zvjezdice u koji će uložiti 200 milijuna kuna.
Milijarderi korijena iz BiH kupili hotel DUNAV u VUKOVARU

 

„Riječ je o strateški važnoj nekretnini u Vukovaru, dakle zgradi bivšeg hotela Dunav, što pobuđuje veliki interes javnosti“, rekao je Penava istaknuvši da se objekt nalazi na izuzetno vrijednoj lokaciji ušća Vuke u Dunav, ali i objektu koji devet godina nije bio u funkciji.

 

Dodao je da je grad, zbog činjenice da hotel dugo nije u funkciji, kupio tu nekretninu da bi je sada prodao tvrtki koja se bavi hotelskim biznisom, koja je već osnovala svoju podružnicu u Vukovaru te će grad učiniti sve da se investitor osjeća dobrodošlim s investicijom koja je strateška i na razini države.

 

Iza kupovine stoje braća Frenk, Džek i Svetislav Đorđić, njihovi korijeni su prema pisanju portala Grude.com iz BiH, iz Brčkog.


Svoje su bogatstvo stekli u Švicarskoj, a u Zurichu iz zovu "kraljevima nekretnina".Postoji i emotivna strana ove investicije jer stric braće Đorđić, Petar, živi u Vukovaru.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio