Modna kuća Studio Grude mladoženje časti posebnim popustom

Datum objave: 10.05.2019   Broj čitanja: 1091
Nakon što su obukli brojne maturante koji su se odlučili za najbolja odjela modne kuće Studio Grude, na red su došli mladoženje.
Modna kuća Studio Grude mladoženje časti posebnim popustom

 

Naime, grudski modni brend koji od ove sezone prodaje i renomiranu odjeću tvrtke Cesar's pripremio je i najbolju ponudu za mladoženje, njihove kumove, kao i sve one koji žele dobro izgledati na svečanostima. Za sve mladoženje pripremljen je i poseban popust.

 

Uz najbolja odjela po pristupačnim cijenama, tu se nalaze casual, dnevne i večernje kombinacije te sakoi, košulje i drugi muški odjevni predmeti za svaku varijantu. Nudi se velik izbor hlača, jeans, sportsko, pa od majica kratki rukav, dugi rukav. Tko se želi obući, ovdje ima sve od glave do pete!

 

- Nakon 20 godina rada po reakcijama kupaca vidimo da je Studio Grude opstao jer je uvijek bio kvalitetan i pristupačan. Na početku smo jako dobro prodavali odijela za ozbiljniju klijentelu, a s vremenom smo se prilagodili praktički svim uzrastima koji traže najbolju mušku odjeću - kažu nam iz ovog grudskog modnog brenda.

 

Radno vrijeme Studija je od 8 do 20 sati, a subotom od 8 do 16 sati.

 

Kupci iz drugih država imaju mogućnost povrata PDV-a.

 

Za više informacija tu su kontakt brojevi, fiksni i mobilni: 039/661:654 i 063 334 777.

 

Više informacija može se dobiti i na mail adresu modnakuca.studio@gmail.com, a ako želite vidjeti još neke aktualnosti ili također poslati upit vezan za Studio, to možete učiniti na Facebook stranici Modna kuća Studio ili na Instagram stranici Modna kuća Studio.


Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio