Od ranih jutarnjih sati traje akcija policijske agencije SIPA u Grudama, Širokom Brijegu, Mostaru..

Datum objave: 21.05.2019   Broj čitanja: 2210
Na terenu se nalazi istražitelj Tužiteljstva BiH, koji koordinira aktivnosti policijskih službenika. Uhićeno je šest osoba.
Od ranih jutarnjih sati traje akcija policijske agencije SIPA u Grudama, Širokom Brijegu, Mostaru..

 

Policijski djelatnici Federalne uprave policije (FUP), uz asistenciju policijskih djelatnika MUP-a HNK i ZHK, po nalogu tužitelja iz Posebnog odjela za organizirani kriminal, gospodarski kriminal i korupciju od ranih jutarnjih sati na području Mostara, Gruda i Širokog Brijega vrše pretrese objekata i vozila na sedam lokacija. Uhićeno je šest osoba.

 

Na terenu se nalazi istražitelj Tužiteljstva BiH, koji koordinira aktivnosti policijskih službenika. Osumnjičene osobe koje su meta pretresa pod istragom su zbog kaznenih djela organiziranog kriminala krijumčarenja i neovlaštenog prometa akciznih proizvoda.

 

Tijekom istrage prikupljeni su dokazi da se osumnjičeni duže vrijeme bave krijumčarenjem i nedozvoljenim prometom duhana, cigareta i duhanskih prerađevina.

 

Prilikom pretresa, otkrivena je i zaplijenjena veća količina izrezanog duhana, duhana spremnog za rezanje, cigareta bez akciznih markica, kao i nekoliko strojeva za rezanje duhana.

 

Osumnjičeni će biti predati postupajućem tužitelju, koji će nakon ispitivanja osumnjičenih donijeti odluku o daljim aktivnostima u predmetu, priopćeno je iz Tužiteljstva BiH.


Grude.com/Bljesak.info
FOTO: Ilustracija

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
 • istina24.05.2019 10:24 sati
  Dopustite narodu da se bavi proizvodnjom i rezanjem i prodajom duhana..1kg 250 dollara..100 grama u kesici 25 dollara. Proizvodnja duhana se isplati samo napravite povoljan zakon za proizvodjace.Nezivite vishe u politickom podobnom monopolu, sad je 21 stoljece.Mjenjajuchi zakon smjenjujete privilegiranu elitu i njihovo bogacenje.
 • kick21.05.2019 23:29 sati
  Jadni narod, ne daju im živit
 • Polo21.05.2019 23:28 sati
  Netriba ih puštati nikako a pogotovo lepezu
 • Ero21.05.2019 21:39 sati
  A pustili ste u opticaj cigarete bez markica!
 • er021.05.2019 16:43 sati
  uvijek jadne duhandžije
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio