Slobodna Dalmacija izmislila nekoliko sugovornika u priči o Mamiću

Datum objave: 24.05.2019   Broj čitanja: 681
Iako je Zdravko Mamić jučer bio u Međugorju, Slobodna Dalmacija ovih dana objavila je tekst da se ne zna gdje je jedan od tvoraca viceprvaka svijeta.
Slobodna Dalmacija izmislila nekoliko sugovornika u priči o Mamiću

 

Koliko daleko idu pamfleti spomenute novine, spominje se čak da je Zdravko Mamić prebačen kod Aleksandra Vučića u Srbiju.

 

Cilj teksta očito je bio diskreditirati hrvatske političare u BiH s obzirom da su izmišljeni sugovornici Slobodne Dalmacije čija se imena vode pod "Međugorci i Međugorac koji je želio ostati anoniman" spominjali kadrove HDZ-a BiH bez ikakvih jasnih argumenata.

 

Citati iz Slobodne

 

"Ne budite smiješni! Vrana vrani oči ne vadi. Zar vi stvarno mislite da će HDZ potpisati nešto na štetu Zdravka Mamića. Grdno se varate. On se nikada neće vratiti u Hrvatsku. Ili će ostati u BiH ili će otići u treće zemlje", rekao je novinarima jedan Međugorac, koji je želio ostati anoniman.

 

"A i prošle godine se na veliko pričalo da će Mamić otputovati u Arapske Emirate, navodno je već bio i kufer spakovao, pa se to izjalovilo", kazao je taj sugovornik. Uz Emirate, neki spominju i Srbiju. Da bi Maminjo tamo bio najsigurniji. "Pa nije se on džabe slikavao s Vučićem i Čovićem na velesajmu u Mostaru. Sve je to smišljeno. Nije isključeno da priprema teren za odlazak u Srbiju", komentirali su poluglasno Međugorci, ne želeći da ih novinari spominju imenom.

 

Šimun Bevanda jedini je kojeg spominju imenom i prezimenom, međutim on nije napadao Mamića pa kao takav ne odgovara previše novinarima koji su s jasno smišljenim zadatkom išli u Međugorje.
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio