HUT uručio plaketu Rafi Mikuliću za promociju rekreativnog tenisa i općine Grude FOTO/VIDEO

Datum objave: 30.05.2019   Broj čitanja: 598
Na prijedlog predsjednika TK Đakovo, sklopljen je prijateljsko-kumski odnos TK Grude - TK Đakovo.
HUT uručio plaketu Rafi Mikuliću za promociju rekreativnog tenisa i općine Grude FOTO/VIDEO

 

Prošlog vikenda uspješno je održano 7. DRŽAVNO PRVENSTVO HRVATSKE UNIJE TENISAČA (HUT), u organizaciji članova TK Đakovo, na čelu sa predsjednikom kluba Mišom Mesićem, koje je bilo na vrhunskom organizacijskom i sportskom nivou, kao i zabavnom dijelu.

 

Posebno oduševljenje odlazi na profesionalan live stream i direktan prijenos susreta završnice sa centralnog terena koje je praćeno sa 5 kamera, uz grafičku i zvučnu potporu.


 

Posebne pohvale organizatoru, jer se prvi put uživo prenosio rekreativno veteranski tenis na ovim prostorima i široj regiji.

 

Igralo se u svim kategorijama pojedinačni, parovi i mix parovi dame i gospoda, a rezultati se mogu pogledati na  LINKU

 

Osim toga, u Đakovu je održana skupština HUT-a, a tajnik skupštine gosp. Srećko Dupor, podnio je komplet izvještaj za 2018. godinu, i istakao da su odigrana 64 turnira, 2.799 igrača je nastupilo na turnirima u organizaciji HUT-a, a najbolja igračica je Kusanović Marija (TK Opatija), najbolji igrač Baletić Goran (TK Movens), najbolji organizator Milinović Hrvoje (TK Marineta).

 

Posebno godišnje priznanje dobio je Rafael Mikulić-Rafo, za najboljeg promicatelja rekreativnog tenisa, kao i svog malog ali srca velikog mjesta Gruda, što je posebna čast obzirom da veliki broj gradova organizira turnire iz kalendara HUT-a. Svim učesnicima turnira su uručene prigodne plakate.

 

Na prijedlog predsjednika TK Đakovo, sklopljen je prijateljsko-kumski odnos TK Grude - TK Đakovo, u ciliju povezivanja dvaju mjesta i za intenzivnijom suradnjom ljubitelja tenisa i druženja.

Grude.com

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio