NALAZI MILE RONČEVIĆ SU DOBRI!

Datum objave: 01.06.2019   Broj čitanja: 593
Nalazi djevojčice Mile Rončević (2) koja se od akutne megakariocitne leukemije liječi u SAD-u, u Children’s Hospital of Philadelphia za sada su dobri, potvrdio je Jutarnjem otac djevojčice Marin Rončević.
NALAZI MILE RONČEVIĆ SU DOBRI!

 

Ako nalazi ostanu dobri i dalje, Mila bi početkom srpnja trebala ići na transplantaciju koštane srži, no situacija je još neizvjesna, rekao je njezin otac Marin Rončević.

 

- Prolazili smo opet kroz svašta. Sad izgleda da su nalazi dobri i da nas početkom srpnja očekuje transplantacija, ali sve je to podložno promjeni.Teško je biti detaljniji jer se sve stalno mijenja, i njihova mišljenja i planovi i sve ostalo - rekao nam je Marin Rončević.

 

Podsjetimo, zahvaljujući apelu obitelji upućenom preko Facebooka, vijest o Milinoj bolesti i novcu potrebnom za liječenje u Americi se proširila u cijeloj Hrvatskoj, a dobri ljudi iz zemlje, ali i inozemstva uplaćivali su donacije.

 

Za Milu je prikupljeno više od 37 milijuna kuna. Cilj je, podsjetimo bio, 2,8 milijuna koliko bi trebalo koštati liječenje u Philadephiji.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio