Poduzetnik koji radi i na Islandu novi suvlasnik portala Hercegovina.info

Datum objave: 02.06.2019   Broj čitanja: 858
Josip Budimir novi je suvlasnik portala Hercegovina.info. Poslovni čovjek, porijeklom iz Posušja sa stalnom adresom u Zagrebu, ima ambiciozne planove za budućnost portala.
Poduzetnik koji radi i na Islandu novi suvlasnik portala Hercegovina.info

 

"Posjedujem iskustvo u vođenju velikih projekata u raznim domenama. Dugi niz godina radim u Hrvatskoj i na Islandu, gdje sam sudjelovao u izgradnji nekoliko uspješnih startup kompanija.

 

Ključ za uspjeh u svakom poslu su ljudi, tako da smo već krenuli sa zapošljavanjem mladih i obrazovanih kolega u redakciji. Također ćemo raditi na proširenju dopisničke mreže u cilju što boljeg praćenja vijesti iz lokalnih sredina, kao i na angažiranju zanimljivih kolumnista i suradnika koji mogu doprinijeti kvaliteti sadržaja. U narednom razdoblju planiramo i investicije u nove tehnologije i poboljšanje korisničkog iskustva, kako bi portal bio pregledan i jednostavan za korištenje.", rekao je Budimir.

 

Portal Hercegovina.info osnovan je 2009. godine u Mostaru i konstantno je pri vrhu čitanosti kod Hrvata u BiH i dijaspori. Prošle 2018. godine portal je zabilježio 2.387.259 jedinstvenih čitatelja i preko 26 milijuna isporučenih stranica. Portal se prošle godine čitao u 202 zemlje svijeta.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio