VELIKA FOTOGALERIJA: HNK Drinovci srušili Šujicu! Jedna ruka već položena na pehar za prvaka

Datum objave: 03.06.2019   Broj čitanja: 2506
HNK Drinovci sigurno koračaju prema naslovu prvaka u Međužupanijskoj seniorskoj ligi i samo ih pretjerano opuštanje može koštati da ne uzmu pehar na kojeg su već položili jednu ruku.
VELIKA FOTOGALERIJA: HNK Drinovci srušili Šujicu! Jedna ruka već položena na pehar za prvaka

 

Ovog puta u Drinovcima je pala Šujica i Drinovci su na prvom mjestu s 8 pobjeda, 1 neriješenim rezultatom i 1 porazom, a isti broj bodova ima i Bigeste, ali s utakmicom više.

 

Prema tome, Drinovci sredinom ovog tjedna igraju protiv Šatora i ako tu ostvare pobjedu, zadnje kolo i gostovanje u Ljubuškom protiv Bigestea trebao bi biti nogometni festival. Bigesteu bi, u slučaju pobjede Drinovaca protiv Šatora, a što je prema dosad prikazanom itekako realno, trebala pobjeda s više golova razlike.

 

Prema pravilniku Međužupanijske seniorske lige za sezonu 2018./2019.: Ako klubovi osvoje isti broj bodova odlučuje razlika između datih i primljenih zgoditaka. U slučaju iste gol razlike, bolje mjesto na tablici zauzima momčad koja je postigla više zgoditaka, a ako su postigli isti broj zgoditaka dijele mjesta koja im pripadaju.

 

Trenutna gol razlika Drinovaca je 42 postignuta i 15 primljenih golova, dok je kod Bigestea situacija takva da su zabili 43, ali primili 19 golova.

 

Kako stvari stoje, titula Međužupanijskog prvaka, ili da pojednostavimo titula hercegbosanskog prvaka u nogometu je pred vratima Drinovaca, a kapetan Nikola Kozina spreman je donijeti pehar u mjesto Antuna Branka Šimića, poznato i po drugim književnim velikanima.

 

Klub koji je prije 15 godina rušio današnjeg prvaka Bosne i Hercegovine Sarajevo spreman je proslaviti titulu kako i priliči.

 

Za Drinovce su u Međužupanijskoj ligi nastupali: Ivan Kurtović, Toni Tomas, Stipe Gadže, Petar Eljuga, Matej Majstorović, Ivan Pandžić, Hrvoje Jurić, Josip Glavaš, Tihomir Vrcan, Mihovil Glavaš, Jerko Čuljak, Gabrijel Vlašić, Marko Jasak, Tomislav Leventić, Milan Glavota, Ivan Gadže, Ante Grubišić, Dario Kurtović, Nikola Marić, Drago Glavaš, David Glavota, Antonio Leventić, Nikola Majstorović, Ante Tomas, David Pandžić, Martin Grubišić i kapetan Nikola Kozina.

 

Grude.com
Foto:Ivan Pandžić

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio