Golman Liverpoola Alisson javno svjedoči vjeru: BOG JE LJUBAV

Datum objave: 04.06.2019   Broj čitanja: 389
Golman Liverpoola, Alisson Becker, svoju je ljubav prema Isusu pokazao na vrhuncu veličanstvene proslave osvajanja Lige prvaka.
Golman Liverpoola Alisson javno svjedoči vjeru: BOG JE LJUBAV

 

Brazilski nogometaš je nakon pobjede skinuo dres, a ispod njega se pojavila bijela majica s porukom: “Križ = ljubav”. Još je tijekom utakmice, kada je Divock Origi zabio drugi gol za Liverpool, Becker kleknuo na travu, podigao ruke prema nebu te na taj način pokazao svoju zahvalnost Gospodinu. Sljedećeg dana je na Twitteru objavio svoju fotografiju s pobjedničkim pokalom u rukama iznad koje je pisalo: „Bog je ljubav“.

 

Brazilskog nogometaša inače zovu „Messijem među golmanima“. Rođen je 2. listopada 1992. u brazilskom gradu Novo Hamburgo u obitelji njemačkih doseljenika, a odgajan je kao katolik. Nogometom se počeo baviti u desetoj godini života, a trenutno je i član brazilske nogometne reprezentacije.

 

Tijekom svoje karijere je već u nekoliko navrata posvjedočio svoju katoličku vjeru. „Ako želiš biti dobar golman, moraš puno raditi. To je ono što ja činim. Moram biti fokusiran na nogomet. Mislim da je vjera također jako važna. Ako vjerujete u Boga, onda znate kako morate dati sve od sebe na terenu i u svemu što činite morate uključiti ljubav“, izjavio je veliki golman.

 

Kada je na Instagramu objavio da je njegova supruga Natalia Loewe trudna s drugim djetetom, napisao je: „Sretni smo što Vam možemo reći da smo ponovno blagoslovljeni i da nam dolazi druga beba! Kakav predivan poklon od Gospodina“.

 

Rašeljka Zemunović | Bitno.net

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio