Pogledajte kakvo čudo na četiri kotača Volkswagen šalje u proizvodnju 2021.

Datum objave: 09.11.2019   Broj čitanja: 675
Najnoviji konceptni uradak iz Wolfsburga ima oblik jednog karavana i kombinira aerodinamičke karakteristike gran turisma s prostranošću SUV-a
Pogledajte kakvo čudo na četiri kotača Volkswagen šalje u proizvodnju 2021.

 

Volkswagen je objavio prve službene skice budućeg novog člana svoje obitelji električnih vozila uoči javnog predstavljanja na sajmu automobila u Los Angelesu. Model ID. Space Vizzion je inačica luksuzne limuzine ID. Vizzion, koji je predstavljen početkom 2018. godine, a potvrđen je za proizvodnju krajem sljedeće godine, prenosi tportal.hr

 

 

D. Space Vizzion opisan je kao 'karavan sutrašnjice koji kombinira aerodinamičke karakteristike gran turisma s prostranošću SUV-a'. Koncept koristi proširenu verziju MEB platforme (Modular Electric Drive Matrix ) Volkswagen Grupe, a tvrtka obećava da će biti sposoban ostvariti domet do 590 kilometara (WLTP) ili 300 milja (EPA) s jednim punjenjem.

 

 

Volkswagen tvrdi da ima 'potpuno digitalizirani kokpit' uz korištenje održivih materijala kao što je 'AppleSkin', umjetna koža napravljena djelomično od ostataka proizvodnje jabučnog soka.

 

Potvrđeno je da će se različite verzije proizvodnog automobila nuditi u Sjevernoj Americi, Europi i Kini, mada još nije jasno koliko će ti različiti modeli biti specifični za pojedinu regiju.

 

 

Predstavljanje ovog koncepta održati će se u muzeju Petersen Automotive u Los Angelesu, u SAD-u, 19. studenog, a uzvanici će biti pozvani da detaljno pregledaju koncept koji će za tu priliku biti 'pristupačan i otključan', sugerirajući da već sada ima potpuno gotov interijer. Volkswagen će na ovom događaju prikazati četiri koncepta utemeljena na MEB platformi, vjerojatno SUV vozila ID. Crozz i ID. Roomzz, kombi ID. Buzz Cargo i terenski ID. Buggy.

 

FOTO: Volkswagen

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio