Sudac koji je gledao Severinin filmić: 'Čuli su se uobičajeni ženski zvukovi'

Datum objave: 20.11.2019   Broj čitanja: 2451
Život generalno kažnjava sve nas. Neke pravedno, neke ne. Ali s vremenske distance, uspjela sam se izdignuti iznad svega što mi se tad dogodilo.
Sudac koji je gledao Severinin filmić: 'Čuli su se uobičajeni ženski zvukovi'

 

To je bila veoma ružna stvar koju je iz gluposti i zlobe napravila jedna osoba. Znam tko je, saznala sam prošle godine, rekla je pjevačica Severina Kojić (47) aludirajući na eksplicitnu snimku nje i poduzetnika Milana Lučića.

 

U intervjuu za Novosti.rs povodom njezina koncerta u Beogradu, Sevka se prisjetila tih teških trenutaka. Podršku tad, tvrdi gospođa Kojić, pružio joj je pokojni velikan hrvatske glazbe Arsen Dedić.

 

- Kad prođete javno sramoćenje, onda, htjeli ili ne htjeli, morate se naučiti izboriti s tim. U jednom trenutku me nazvao Arsen, jer smo bili bliski, i rekao mi: ‘Kolegice, čujem da vam je izašao neki film, ali da nema muziku, pa se preporučujem, jer ja sam filmski kompozitor’. To je bilo predivno - rekla je Seve.

 

Podsjećamo, cijela afera oko Severininih eksplicitnih snimki s broda buknula je 2004. godine. Urednik portala Index.hr, Matija Babić, objavio je vruće kadrove na tom portalu uz naslov 'Ljudi, imamo pornić sa Severinom'. 

 

Za objavljivanje Severinina uratka protiv njezine volje Index je kasnije morao iskeširati 200.000 kuna plus troškove parnice te se pjevačici ispričati u pet dnevnih novina.

 

No između svih koji su na internetu virili u njezinu najdublju intimu bili su i sudac, odvjetnici te zapisničar. Oni su na to bili primorani jer je na sudu trebalo utvrditi tko je autor snimke.

 

- Ne znam što je mislila, ali je stoički odgledala video. I sudac ga je morao gledati u cijelosti pa je na kraju diktirao zapisničaru: ‘Čuli su se uobičajeni ženski zvukovi...’. Meni osobno to nije bilo ni zanimljivo pa sam samo čekao da prođe - ispričao nam je jedan od sudionika suđenja od prije 15 godina.

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio