Dream Team Babe: Na mladima svijet ostaje, a Martina je bila neugodna prema nama

Datum objave: 27.11.2019   Broj čitanja: 822
Nakon što su u nedjelju u prvoj emisiji uživo izvele svoju točku, Dream Team Babe iz Ljubuškog imale su mali verbalni okršaj s članicom žirija Martinom Tomčić Moskaljov. Naime, Martina nije bila zadovoljna nastupom i rekla im je kako su puno bolje bile na audiciji.
Dream Team Babe: Na mladima svijet ostaje, a Martina je bila neugodna prema nama

 

– Kako da vam sad kažem ono što bih trebala reći, a da ostanem unutar granica svog kućnog odgoja. Ovo je simpatično i ovo je na nivou audicijske emisije, no kad dođemo do livea, nije fer da na jedne kandidate oduzimamo ovoliko minutaže. Ovo je bilo mnogo lošije nego na audicijskom dijelu – poručila je Martina, a baka Nada joj je na to poručila: – Moja Martina, 'ćeri moja, ostarjet ćeš i ti.

 

Na ovaj komentar Martina Tomčić Moskaljov odgovorila je: – Mislite li da je moj komentar išao prema vašim godinama ili prema vašoj izvedbi, a kućni odgoj mi nalaže da ne budem tako brutalna kao prema mlađim kandidatima i mogli bismo zadržati razinu komunikacije na pristojnom nivou s moje i s vaše strane. Dream Team Bake poželjele su joj puno sreće u životu, a mi smo nazvali gospođu Nadu Lauc iz Dream Team Baba koja nam je komentirala cijelu situaciju i rekla: – Martina je to što je, a mi smo to što jesmo, odradile smo svoj posao kako smo zamislile, a to možda na kraju nije ispalo kako treba zbog nekih drugih stvari, ali Martina nam nije to trebala reći!
 
 
Nada ne skriva da su i Dream Time Babe svjesne da je izvedba mogla biti bolja, ali naglašava kako njima nije ni bio cilj proći u sljedeći krug natjecanja i htjele su da dalje idu mladi ljudi, jer, kaže Nada, na njima svijet ostaje. – U svakom slučaju Martina nam nije trebala uputiti takve riječi i trebala je biti blaža. To joj zamjeram i to sam joj i rekla – kaže Nada i dodaje: – Bila je to za nas mala neugodnost, ali živimo dalje.
 
 
Vecernji.hr
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio