RTL ANKETA: KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ OPET ISPRED MILANOVIĆA

Datum objave: 20.12.2019   Broj čitanja: 592
U napoetoj izbornoj atmosferi, na samom zalazu kampanje, dva dana uoči predsjedničkih izbora i manje od 6 sati do početka izborne šutnje donosimo vam ekskluzivno istraživanje RTL-a u suradnji s Promocijom plus.
RTL ANKETA: KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ OPET ISPRED MILANOVIĆA

 

I dalje je na vrhu gužva, ali jedan se član vodećeg trojca nešto udaljio, značajnije udaljavanje bilježi još jedan kandidat, a aktualna predsjednica i bivši premijer doslovno vode mrtvu trku. 

 

Aktualna predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i dalje je prvi izbor s 27,9 posto, no u stopu je prati Zoran Milanović s 26,7 posto. Miroslav Škoro je pao ispod 20 posto - bira ga 19,3 posto ispitanika. U usporedbi s rezultatima s početka prosinca, i Grabar-Kitarović i Milanović bilježe rast nešto iznad postotnog boda, s tim da je kod predsjednice prošlih nekoliko mjeseci bio vidljiv trend pada, dok je Milanović blago rastao.

 

Mislav Kolakušić značajno se udaljio od vodećih kandidata i bira ga 6,8 posto ispitanika, što je gotovo 4 postotna boda manje nego početkom prosinca, a čak upola manje nego u studenom. Ivan Pernar raste, sada je iznad 3 posto. Ispod toga su i Dalija Orešković i Dejan Kovač, ali oboje bilježe rast. Orešković bira 2,9 posto ispitanika, Kovača 2,2 posto.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio