Vraća se pobjednički tim: I Zoran Tomić uz predsjednicu!

Datum objave: 28.12.2019   Broj čitanja: 1246
- Ulazimo u petu brzinu - poručuju iz stožera Kolinde Grabar-Kitarović u čijoj je ekipi angažirano pet novih članova, od kojih su najistaknutiji Milijan Brkić te kao vanjski suradnik Zoran Tomić, rektor Sveučilišta u Mostaru.
Vraća se pobjednički tim: I Zoran Tomić uz predsjednicu!

 

- Ekipa u stožeru pojačana je sa šest novih ljudi, a najistaknutiji od njih su Brkić i Tomić, ostali su manje poznati ljudi široj javnosti, koji će uglavnom biti aktivni u digitalnom dijelu - govori nam izvor iz stožera Grabar-Kitarović.

 

Premijer Andrej Plenković jučer je pojasnio da je Milijan Brkić dio ekipe koja radi na izborima godinama te da ga ne treba isticati kao pojedinca.

 

- Svi su uključeni u kampanju, HDZ ima mnogo jakih aduta i svi trebaju biti angažirani. Milijan Brkić radit će, između ostaloga, na motivaciji birača u BiH i dijaspori - dodao je Plenković.

 

Ni ministar Oleg Butković nije htio dati na posebnoj važnosti uključivanju Brkića u kampanju kandidatkinje Grabar-Kitarović, pa je pitao čemu mistifikacija javnosti oko njegova angažmana kada je taj posao radio i na prošlim izborima.

 

Foto:Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio