Ivoru i Ani Mikulić zaruke uveličala Lana Jurčević! Ana je rekla DA

Datum objave: 29.12.2019   Broj čitanja: 1628
Srce mi je lupalo kad sam ulazila u njihov obiteljski dom jer, ipak, nikad ne znaš. Hoće li Ana reći da ili ne i što će se dogoditi, ali od trenutka kad sam ušla u kuću i primijetila povezanost Ane i Ivora, sve je bilo lakše, rekla je pjevačica Lana Jurčević.
Ivoru i Ani Mikulić zaruke uveličala Lana Jurčević! Ana je rekla DA

 

To su bile njezine prve emocije uoči iznenađenja za buduće supružnike iz Bjelovara, Ivora Dončevića (22) i Anu Mikulić (22).

 

Ivor je mjesecima želio kleknuti pred svoju dugogodišnju djevojku Anu, no nikako nije bio siguran na koji će je način ostaviti bez riječi.

 

U priču je uskočio njegov prijatelj i budući kum Tibor Valinčić (22). Zaruke je prijavio na Lanina iznenađenje koje je u prosincu spremala za fanove. Lana se na Tiborovu prosidbu 'rastopila' i s producentskom ekipom 24sata krenula put Novog Virja uljepšati im vjerojatno jedan od najposebnijih događaja u njihovom životu.

 

Pod krinkom da se obitelj i prijatelji okupljaju na tradicionalnom božićnom tulumu kod Dončevića, Ivor i Tibor su okupljanje prebacili na nekoliko dana prije Božića.

 

Iako su obojica na početku bili preplašeni i nervozni, sve je prošlo kako su zamišljali. Ivor je kleknuo pred Anu, a ona je odmah pristala. Ovacije su odjeknule obiteljskim domom, a ozarena lica budućih supružnika najljepši su poklon koji su obitelj i prijatelji dobili za ove blagdane.

 

- U glavi mi je bilo milijun stvari. I stalno sam se pitao ‘što ako kaže ne, što ako se srušim, što ako se ona sruši, što ako zamucam, što ako neću moći pričati’, ali onda sam vidio ženu koju volim i rekao sam ‘to je to i to želim’ - rekao je Ivor netom nakon zaruka. Nervozna je bila i Lana jer je znala da se radi o dvoje ljudi kojima je njezina pjesma 'Prava ljubav' jako posebna jer su se upravo na nju i upoznali.

 

- Kad sam vidjela suze u Aninim i Ivorovim očima, odmah su me 'opalile' emocije i jedva sam se suzdržala. Zaista su prekrasni, kao i njihovi prijatelji te kumovi koji su ovo zakuhali - rekla je pjevačica.

 

- Nisam ovo ni najmanje očekivala. Jako lijepo od Lane. Napravila je predivnu atmosferu. Puno joj se zahvaljujem, kao i Ivoru - rekla je Ana, a oduševljeni su bili i Ivorovi roditelji.

 

- Lana je prekrasna osoba. Odlično nas je iznenadila i jako smo sretni što se ovo zbivalo u našem domu - rekla je njegova mama.

 

Fešta se nastavila do jutarnjih sati, a kako je izgledalo Lanino iznenađenje, pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

Ivoru i Ani Mikulić zaruke uveličala Lana Jurčević! Ana je rekla DA
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio