Je li Milanović na sučeljavanje došao drogiran?

Datum objave: 30.12.2019   Broj čitanja: 2860
Da je Zoran Milanović politički diletant jasno je i pticama na grani, međutim večeras na sučeljavanju protiv Kolinde Grabar Kitarović djeluje kao da je drogiran.
Je li Milanović na sučeljavanje došao drogiran?

Osim što neargumentirano napada predsjednicu države, cijelo vrijeme najgori premijer u povijesti Hrvatske za koju je rekao da je slučajna država dodiruje nos i šmrca što dovodi do zaključka da gospodin Milanović ima ozbiljan problem. S obzirom da Milanovićevi ljudi tjednima pričaju da Kolinda Grabar Kitarović nesuvislo govori zbog nekih supstanci, bolje bi im bilo da provjere na čemu je taj predsjednički kandidat.

 

Enormni destruktivac pričao je kako je nemoguće u Hrvatskoj povećati plaće, vrijeđao je Orbana, Trumpa, a jedini konstruktivan bio je oko priče o Hrvatima u BiH pa bi se moglo reći da bi nam jedan ovakav uličar dobro došao u političkom životu jer Hrvatima u BiH nedostaje jedan ovakav. Dok je Kolinda Grabar Kitarović govorila Milanović joj je ulazio u riječ i ironično komentirao. Vrhunac licemjerja bio je kada je rekao da će poštivati Ustav kao Bibliju, a Škorine glasače je rekao da ih poziva da mu dadnu glas kao čovjeku, a ne SDP-ovcu.

 

Kolinda Grabar Kitarović bila je toliko pristojna da nije željela spominjati kriminalne aktivnosti Milanovićeve obitelji, spominjane ljubavnice i sumnjive poslove koje je radio, a koje nikad nije obrazložio.

 

Ruku na srce, nedjelja 5. siječnja prilika je za konačnu političku povijest Zorana Milanovića, najlošijeg premijera Hrvata u povijesti.

 

Grude.com

Je li Milanović na sučeljavanje došao drogiran?
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
 • Jasna31.12.2019 09:50 sati
  Ona je baljezgala i mucala i cinično se smijuljila, zmijskim odnosno zmajskim pogledom, jer nije niš popila (alkoholno). Mi u Hrvatskoj bi rado da si ju vi uzmete u Bosnu za predsjednicu kad vam je tak super. A morete i njega. Nama ih je nekak dost... A što se tiče prljavog veša, gospođa bi trebala praonicu kolko toga ima, strašno, nas je sram kad se pojavi negdi i vješa po generalima, navaljuje na one mlade dečke nogometaše, popeva po zabavama, to ni Severina ne dela.
 • Mario31.12.2019 09:41 sati
  STARA KOMUNJARA, PREFRIGAN TIP, POKVARENJAK I LAŽLJIVAC. MEĐUTIM HRVATSKA PAMET JE JAKO PLITKA I NAMJERNO PIŠEM VELIKIM SLOVIMA DA ME SVAKI HRVAT ČUJE I RAZUMIJE. PLITAK SMO NAROD, NAJGOREG PREMIJERA REHABILITIRAMO I TAKO NAM TREBA.
 • Mate Kovač31.12.2019 00:01 sati
  Ovo je doista jadno od vas, čovjek je prehlađen. Jadno je da pojma nemate i da toliko lobirate da se glasa za KGK.
 • Ero30.12.2019 23:25 sati
  I Imbex se to isto pita. S njom nije dobro ali neće bit gore. S njim će bit samo gore. Počet će rat s nekom stranom silom koliko je bahat i plitak.
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio