''Mr. Bean'' proslavio 65. rođendan

Datum objave: 08.01.2020   Broj čitanja: 345
Rowan Sebastian Atkinson rodio se u gradu Newcastle upon Tyne, 6. siječnja 1955. godine. Široj je publici najpoznatiji po ulogama smušenog Mr. Beana.
''Mr. Bean'' proslavio 65. rođendan

 

Njegova bijela vila u blizini Oxforda, okružena s 27 hektara zemlje, vrijedna je 20 milijuna eura, u njegovoj se garaži nalaze neki od dragulja među automobilima, primjerice McLaren F1, vrijedan 11 milijuna, a njegovo se ukupno bogatstvo procjenjuje na 130 milijuna eura.

 

Na Facebooku ima gotovo 90 milijuna pratitelja, a gotovo sva slava i bogatstvo glumca Rowana Atkinsona potječu od lika kojeg je stvorio - Mr. Beana.
Britanski komičar je 6. siječnja proslavio svoj 65. rođendan, u društvu supruge Louise Ford, koja je od njega mlađa 29 godina, i trogodišnje kćerkice Isle.
Atkinson je 'izmaštao' jednoga lika kojega inače sam ne podnosi. Jer Mr. Bean je uistinu teška 'pegla', reklo bi se.

 

"Gnušam ga se, on nije moj prijatelj. Ja sam ga izmislio, ali nikad ga ne bih pozvao na ručak. On je razmaženo dijete, zarobljeno u tijelu odraslog čovjeka", kaže glumac za lika kojeg je tako genijalno osmislio i sam tumačio ispred kamere.

 

Bean, koji u svojim ulogama gotovo da ne izgovori nijednu riječ, bio je više do dva desetljeća komična figura, moderni Charlie Chaplin, sve do konačne kulminacije u filmu "Mr. Bean na praznicima" (2007.).

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio