Filipov brat došao pretučen kod suca, zbog stresa nije ispitan

Datum objave: 17.01.2020   Broj čitanja: 563
Otac i brat Filipa Zavadlava, trostrukog ubojice iz Splita, jutros su stigli na ispitivanje kod suca istrage na sudu u Splitu.
Filipov brat došao pretučen kod suca, zbog stresa nije ispitan

 

Međutim, njegov brat je došao s modricama, a hrvatski mediji pišu da je pretučen. - Najlakše mi je za to. Momci koji su to uradili, ja ih poznajem, neću govoriti koji su. Meni je još teža stvar što su tri mlada života izgubljena - rekao je Stanislav, piše Dnevnik.hr.

 

Glasnogovornik Županijskog suda u Splitu Damir Romac novinarima je rekao kako će otac i brat osumnjičenog za trostruko ubojstvo u Splitu biti ispitani idući tjedan, jer danas to nisu mogli zbog pretrpljenog stresa.

 

- Na ispitivanju pred sucem istrage bili su pozvani otac i brat osumnjičenika, ali su zbog jučerašnjeg događaja pod stresom i zbog toga nisu danas mogli dati izjavu. Obvezali su se da će idući tjedan državnom odvjetniku koji vodi istragu, kada budu spremni, dati izjavu. Dakle, neće koristiti blagodat nesvjedočenja i oni će svjedočiti, ali danas to nisu bili u stanju.Daljnja procedura je takva da istragu vodi državni odvjetnik, pa o tome ne mogu govoriti, ali pretpostavljam da će spis biti poslan u Zagreb, gdje će biti provedeno vještačenje nad osumnjičenikom - rekao je Damir Romac.

 

Za portal Index.hr objasnio je jučer zašto napad nije prijavio policiji i demantirao je da je njegov brat u ubilački pohod krenuo zbog njega.

 

Tvrdi da je njegov brat bio u sukobu s dvojicom koje je ubio, Marinom Bobanom i Juricom Torlakom, te da su oni iznuđivali novac od njega.

 

- Nakon što su me napali nisam otišao u policiju zato što bih u policiji bio zadržan, a inače sam ovisnik. I ne mogu raditi sve što mogu raditi na slobodi. No to što sam ja ovisnik nije dovelo do ovoga. Napali su me jer misle da se osvećuju i da time nešto mogu promijeniti - rekao je Stanislav.

 

Otkrio je i da Filip nije htio ubiti Ožić Paića.

 

- Posli mi je rekao: 'Ajme, puca sam u Paića, ne znam je li ozlijeđen ili je mrtav.' Onda smo posli na televiziji čuli da je umra. Njemu je neizmjerno bilo ža što je puca u Paića jer ga je zamijenio. A ova dvojica su mu, koliko sam razumio, bili meta - nastavio je i dodao da je Filip imao problema s Marinom Bobanom i Juricom Torlakom te da su oni iznuđivali novac od njega i da je postojao sukob među njima, ali da on sam nije znao sve detalje.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio