Ljubušanka dobila priznanje za razvoj ideja i inovacija u poduzetništvu u srednjoj i jugoistočnoj Europi

Datum objave: 21.01.2020   Broj čitanja: 780
Nikad se nisam trudila biti uspješna, ali dajem sve od sebe da budem vrijedna. Vjerujem kako me baš taj pristup doveo do toga da živim svoj dugogodišnji, rekla bih i dječji san.“ – izjavila je Josipa.
Ljubušanka dobila priznanje za razvoj ideja i inovacija u poduzetništvu u srednjoj i jugoistočnoj Europi

 

Međunarodni ekonomski forum „PERSPEKTIVE“, u sklopu projekta dodjele nagrada i priznanja „Stvaratelji za stoljeća“ odabrao je Studijo Maras, odnosno mladu poduzetnicu i umjetnicu Josipu Maras za najuspješniju u kategoriji Razvoj ideja i inovacije u poduzetništvu u srednjoj i jugoistočnoj Europi.

 

Riječ je o projektu promocije i nagrađivanja najzaslužnijih pojedinaca i organizacija za razvoj poduzetništva na području srednje i jugoistočne Europe „Stvaratelji za stoljeća“ koji ima za cilj odati priznanje velikim vizionarima i liderima budućnosti čija neustrašivost, rad, znanje, kreativnost i vrhunski rezultati predstavljaju temelj i glavni pokretač društva u kojem živimo.

 

Nagrada i priznanje za razvoj ideja, inovacije i investicija u poduzetništvu, dodjeljuje se pojedincima i organizacijama koje se posebno ističu originalnošću, kreativnim idejama i inovacijama u poduzetništvu, značajnim investicijama te doprinosu budućem razvoju poduzetništva. „Samo oni koji se odvaže, stvaraju povijest.“ – stoji u dopisu.

 

Upravo tapete iz radionice Studija Maras, zajedno s ilustracijama i ostalim kreativnim pristupima posvećenim uređenju doma, arhitekturi i dizajnu interijera, izdvojile su Josipu Maras kao najuspješniju u pripadajućoj kategoriji.

 

Njezina nova linija vodootpornih i UV otpornih tapeta, nastala kao produkt digitalnog slikarstva, moderne tehnologije i hrvatskog dizajna, koristi novu tehnologiju u procesu izrade i postavki tepeta koja omogućuje primjenjivost dizajna klasičnih tapeta na apsolutno hidroizolacijske površine.

 

Umjetnica prepoznatljivog stila, čije tapete danas osvajaju svjetska tržišta, ističe kao joj je izuzetna čast i zadovoljstvo biti nagrađena među toliko priznatih i uspješnih poduzetnika: „Prošla godina je uistinu bila puna izazova, kako poslovnih, tako i privatnih.

 

Kao poduzetnica, a u isto vrijeme i majka, postaneš svjestan da niti jedan dan nije dovoljno dug da stigneš napraviti sve što zamisliš.

 

Niti u jednom trenutku nisam razmišljala da svijetlo u mom uredu koje 'gori' dugo u noć, i tako gotovo svake noći, zapravo netko vidi, prepozna i cijeni.

 

No, nikad se nisam trudila biti uspješna, ali dajem sve od sebe da budem vrijedna. Vjerujem kako me baš taj pristup doveo do toga da živim svoj dugogodišnji, rekla bih i dječji san.“ – izjavila je Josipa.

 

Josipi će nagrada biti uručena u Dubrovniku, 5.- 8. ožujka 2020. godine, u sklopu 6. Dodjele nagrada i priznanja za doprinos razvoju poduzetništva u srednjoj i jugoistočnoj Europi te 7. Regionalnog Summita poduzetnika srednje i jugoistočne Europe „300 najboljih“ 2020.

 

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • 28.01.2020 22:04 sati
    Pogledala na stranici. Cijene katastrofa. Metar kvadratni tapete 100 eura! Pa gdje ta zena zivi?! Rijetki ce dati toliki novac za malo kvalitetniji papir.
  • 21.01.2020 18:29 sati
    Bravo!
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio