FOTO: Matea Palac postala službeni Cocochoco Professional edukator i među 6 trenera u svijetu

Datum objave: 04.02.2020   Broj čitanja: 1969
Održana je prva Cocochoco professional master edukacija u Hrvatskoj, ali i uopće u svijetu na takav način, a organizatori su na edukaciji u Zagrebu ugostili irsku Master Cocochoco profesionalnu edukatoricu Ewelinu Paw O'Shea.
FOTO: Matea Palac postala službeni Cocochoco Professional edukator i među 6 trenera u svijetu

 

Radi se o prvoj certificiranoj Master edukatorici za obučavanje novih službenih edukatora.

 

 

Među onima koji su učili od Eweline bila je i Matea Palac iz Gruda, vlasnica frizerskog salona M, čime je ona s još s pet kolega frizera postala službeni Cocochoco Professional edukator, a upravo oni su prvi službeni edukatori na svijetu kada je ovaj način rada u pitanju.

 

 

Nakon uspjeha, Matea Palac je istaknula da je uistinu ponosna. - Nikad u ovih pet godina rada, srednjoškolskih natjecanja, boravaka na akademiji, prezentacija koje sam i sama održavala, dodatnih edukacija, radionica, seminara, masterclassova i sajmova nisam osjetila toliko pozitivne energije i želje za znanjem. Biti službeno Cocochoco Professional master trener, edukator i jedan od šest master trenera u svijetu uistinu je nešto neopisivo jer smo mi prve osobe koje smo postale više od samih edukatora - istaknula je Matea.

 

 

Što se tiče samog tretmana Cocochoco keratin, radi se o naprednom procesu koji omogućuje kosi sjaj i svilenkasti izgled.

- Ovo je revolucionarni tretman koji je baziran na keratinu, osnovnom proteinu ljudske kože, kose i noktiju. Struktura kose je kombinacija kompleksnih proteina zvanih keratin i njene prirodne vlažnosti. U zdravoj kosi zastupljenost keratina je oko 90 posto, a ostalih 10 posto je vlažnost. Keratin je generalno odgovoran za čvrstoću i otpornost kose, dok je njena prirodna vlažnost uglavnom odgovorna za elastičnost, fleksibilnosti, mekoću i njen prirodan i zdrav izgled. Ovaj tretman je pogodan za jako oštećenu kosu, obojenu kosu, nestašnu kosu, kosu koju je teško održavati, grubu i beživotnu kosu, a nakon tretmana kvaliteta kose ostaje šest mjeseci - ističe Matea Palac.

 

Mnoge poznate osobe imaju sjajnu i naizgled savršenu kosu zahvaljujući upravo njemu. - Nakon Cocochoco keratinskog tretmana kosa je ravna, glatka i mekana, a prije svega zdrava i lagana za sušenje i rasčešljavanje, a nakon ovog tretmana, iza svakog pranja kosa se brže suši fenom. Razlog je taj što kad je vlažnost zatvorena u vlasi i kosa koja je zdrava, nije porozna i suha, tijekom pranja upije značajno manje vode te se jako brzo i lako suši. Kod kuće osušena kosa može biti kao da ste tek iz salona izišli - istaknula je Matea Palac.

 

 

Sve djevojke i žene koje žele iskusiti ovaj tretman kod certificirane Cocochoco trenerice i edukatorice Mateje Palac mogu se javiti pozivom na broj +387 63 655 010, porukom na Facebook ili Instagram frizerskog salona M, te dogovoriti svoj tretman.

 

PR/Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Kumica04.02.2020 12:54 sati
    Bravo Mateice!
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio