Plače ti beba, evo kako ćeš ju umiriti u minuti VIDEO

Datum objave: 05.02.2020   Broj čitanja: 1078
Dr. Hamilton demonstrirao je svoju tehniku u videu objavljenom na YouTubeu
Plače ti beba, evo kako ćeš ju umiriti u minuti VIDEO

 

 

'The Hold' je metoda za smirivanje uplakane bebe koju je izvorno predstavio dr. Robert Hamilton, pedijatar i otac šestero djece iz Santa Monice u Kaliforniji. Oni koji su isprobali ovu metodu kažu da je sjajna i uspješna, djeca se vrlo brzo umire i dobiju zadovoljan izraz lica.

 

Dr. Hamilton demonstrirao je svoju tehniku u videu objavljenom na YouTubeu koji je do danas pregledan gotovo 40 milijuna puta.

 

U videu pokazuje kako smiruje dijete preklapanjem djetetovih ruku preko grudi, a potom ga drži jednom rukom ispod grudi dok mu u isto vrijeme ručice drži preklopljenima, a bradu podupire sa dva prsta. Drugom rukom ga drži za guzu i lagano ljulja naprijed nazad pa lagano u krug. Dijete pokazano u videu se smirilo za svega nekoliko sekundi. Cijelo vrijeme ga je držao pod kutem od otprilike 45 stupnjeva.

 

- Sve što radite treba biti vrlo nježno, bez naglih pokreta. Važno je držati ga pod tim kutem jer, ako ga držite skroz okomito i ljuljate, lako se može prevrnuti leđima unatrag, a tada gubite kontrolu - objasnio je.

 

Pogledajte kako to radi:

 

 

Sažetak savjeta u 4 koraka:

Preklopite bebine ruke preko prsa.

 

Lagano učvrstite ruke da se ne pomiču.

 

Držite ju za područje pelena.

 

Ljuljajte pod kutem od 45 stupnjeva.

 

Ovaj pedijatar kaže da ukoliko beba plače i nakon pokušaja umirivanja, svakako provjerite je li gladna, ima li grčeve, punu pelenu ili nešto drugo što može uzrokovati probleme u tako ranoj dobi, prenosi HealthAdore.

 

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio