Silvije Tomašević prevario Papu i Komšića mu predstavio kao predsjednika

Datum objave: 15.02.2020   Broj čitanja: 1270
Goblensovi mediji proteklih dana opet su udarili na Grude prozivajući općinskog načelnika Ljubu Grizelja kako glumi "većeg katolika od Pape".
Silvije Tomašević prevario Papu i Komšića mu predstavio kao predsjednika

 

Razlog je prema njima bio taj što je Papa Franjo odlučio primiti Željka Komšića na sastanak u Vatikanu, a Grude koje su ga prve proglasile "personom non grata" to ne žele učiniti. Radikalni velikobošnjački mediji "Vijesti.ba" i "Slobodna Bosna" čak su u naslov stavljali "Željko Komšić - nepoželjan u Grudama, dobrodošao u Vatikan".

 

I onda su se najednom ušutili pošto Vatikan nije htio odgovoriti na Komšićeve zahtjeve da ga primi osobno Papa Franjo.

 

Ali onda se uključio netko od profesionalnih stranih lobista koji pod krinkom hrvatstva djeluju u Vatikanu. U ovom slučaju, pretpostavlja se, Silvije Tomašević koji danima na svom Facebook profilu piše o dolasku "predsjednika BiH Željka Komšića u Vatikan".

 

A tko je Silvije Tomašević? Za Silvija Tomaševića netko je jednom rekao da je kao magla, pojavi se kada ne treba i nitko ne kuži njegovu svrhu. Međutim, on je stalno u Vatikanu, zarađuje basnoslovnu lovu pričajući, a i pišući gluposti. Ali, pravu lovu očito zarađuje lobirajući za protivnike hrvatskog naroda.

 

Osobe poput Tomaševića su najgore, a i najopasnije.

 

Prema izrazu lica pape Franje čini se da mu nelegitimni ipak nije najbolje sjeo.

 

Hoće li se Papa uskoro očitovati oko ove situacije ostaje za vidjeti, međutim kako mu je na prevaru Komšić predstavljen kao predsjednik, onda ćemo smatrati da on i dalje ostaje persona non grata i za Vatikan.

 

Također, dobro bi bilo povući pitanje o radu Silvija Tomaševića o Vatikanu, istražiti njegove zakulisne poslove i naposljetku, smijeniti ga jer smo ga već dovoljno trpili.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Mostarski as16.02.2020 20:42 sati
    Safa Oručević koji je krao goblene prije rata pa postao gradonačelnik Mostara u ratu, danas je na čelu nekoliko udruga koje se financiraju od stranaca i ima nekoliko portala u svom vlasništvu. Bit će kandidat za gradonačelnika Mostara i smatra ga se čovjek koji ne preže ni od čega zato čestitke na hrabrosti urednicima portala.
  • moodo 16.02.2020 15:48 sati
    ..'KO JE GOBLENS?!
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio