HT ERONET tradicionalno i uz XXII. dane Matice hrvatske

Datum objave: 19.02.2020   Broj čitanja: 215
Svi će se moći prisjetiti dobrih starih vremena uz poznate šlagere Novih fosila koji slave svojih pedeset godina.
HT ERONET tradicionalno i uz XXII. dane Matice hrvatske


Izaslanstvo Matice hrvatske Mostar u kojemu su bili akademkinja Ljerka Ostojić, predsjednica, i počasni predsjednik akademik Josip Muselimović, posjetili su HT ERONET gdje su, s predsjednikom Uprave Vilimom Primorcem, razgovarali o potpori i ovogodišnjem, 22. po redu, Mostarskom proljeću – Danima Matice hrvatske. HT ERONET bit će ponosni glavni sponzor ove tradicionalne Matičine manifestacije.

 

Prema riječima akademkinje Ostojić sve je spremno za novo Proljeće koje dolazi 20. travnja s Gotovčevom hit operom „Ero s onog svijeta“, u izvedbi HNK Split. Tom prigodom zahvalila je HT ERONET-u i predsjedniku Primorcu koji iznova, svake godine, podrže Mostarsko proljeće, jednu od najznačajnijih i najvećih kulturnih manifestacija Hrvata u BiH.


 

Svi će se moći prisjetiti dobrih starih vremena uz poznate šlagere Novih fosila koji slave svojih pedeset godina. Nadalje, i ove godine Dani Mire Gavrana u sklopu Mostarskoga proljeća donose fenomenalan program gdje će gledatelji uživati u predstavama "Sve o muškarcima" Teatra Gavran iz Zagreba, „Teško je reći zbogom“ Teatra Vihor iz Beograda, lutkarskoj predstavi „Puna vreća želja“, kao i književnom susretu s Mirom Gavranom koji uvijek zadobije simpatije publike. Ovo je samo dio najava Mostarskog proljeća 2020. koji će svojim spektakularnim ruhom razveseliti sve poklonike kulture i umjetnosti.

 

Predsjednik Primorac je istaknuo kako je ponosan na činjenicu da je HT ERONET uz Maticu hrvatsku Mostar od samih početaka njezina festivala i kako će ju, kao društveno odgovorna tvrtka, i ubuduće podržavati. Čelništvu Matice zaželio je uspjeh u kreiranju i organizaciji programa ovogodišnjeg Mostarskog proljeća.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio