Josipa Lisac kazneno prijavljena zbog najgoreg izvođenja himne u povijesti

Datum objave: 20.02.2020   Broj čitanja: 611
Protiv glazbenice Josipe Lisac podnesena je kaznena prijava zbog njenog izvođenja himne na inauguraciji Zorana Milanovića.
Josipa Lisac kazneno prijavljena zbog najgoreg izvođenja himne u povijesti

 

Index je nazvao izvjesnog Boška Županovića koji je u kaznenoj prijavi koja se počela širiti naveo da je pravnik. Našli su ga preko nekih firmi koje ima. I odmah je postalo jasno da je kaznena prijava protiv Josipe Lisac posve istinita.

 

U njoj se navodi da je na "izrugljivi i omalovažavajući način" izvodila himnu Republike Hrvatske i da je tako počinila kazneno djelo povrede ugleda RH, i to tako što je "koristila izrugljive artikulacije i tonalitete".

 

"Gledajte, ja ne želim medijsku pažnju. Ja sam to učinio kao pravnik i građanin, smatram da je to obično izrugivanje i da ne priliči nikakvom događaju, a kamoli inauguraciji izabranog hrvatskog predsjednika. Ja sam koristio svoje vrijeme da bih napisao tu prijavu jer sam smatrao da je to moja građanska dužnost. Poslao sam tu kaznenu prijavu institucijama koje su za to zadužene, da odrade taj posao", rekao je nam je Županović i još jednom ponovio da "njemu ne treba medijska pažnja" zbog kaznene prijave protiv Josipe Lisac koju je podnio.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Jure20.02.2020 13:43 sati
    Ja mislio da mi kera nešto napalo. Pa trk u dvorište oko kuće 😂 ko lud, a žena zove ulazi u kuću to se Josipa krivi
  • iko20.02.2020 12:46 sati
    Ovdje je trebalo prijavu podnijeti protiv odgovorne osobe koja je Lisicu pozvala da pjeva Lijepu našu. Ne protiv nje same. Jer svaki idiot zna kako ona pjeva. Pametnome dosta.
  • Grude20.02.2020 08:49 sati
    U pravu je što je podnio kaznenu prijavu. Josipu Lisac poštujem kao umjetnicu, ali brate mili, ono je bilo toliko odvratno za slušati i gledati. Kreveljenje i zavijanje...
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio