IMOTSKI 'GORI': Pripremaju se kaznene prijave, prijeti se, vrijeđa...

Datum objave: 24.02.2020   Broj čitanja: 606
'Sutra ću u Policijskoj postaji Imotski podnijeti kaznenu prijavu protiv organizatora karnevalske povorke zbog kaznenog djela iz članka 325. Kaznenog zakona', napisao je na Facebooku predsjednik Kluba zastupnika SDP-a Arsen Bauk.
IMOTSKI 'GORI': Pripremaju se kaznene prijave, prijeti se, vrijeđa...

 

Tportal podsjeća, na tradicionalnoj karnevalskoj Bakovoj povorci u nedjelju u Imotskom spaljena je lutka gej para koji drži figuru 'djeteta' na kojoj je nalijepljena fotografija SDP-ova saborskog zastupnika Nenada Stazića sa zvijezdom petokrakom na čelu, na što je oštro reagirao saborski zastupnik Bojan Glavašević.

 

'Mladen i Ivo su više domoljubi, više hrabri i više budućnost Hrvatske od onih koji su spalili njihove likove, lik djeteta kojemu žele dati dom i ono čega se svi 'palitelji' zapravo pribojavaju: promjene. A promjena dolazi. U njoj će sreću pronaći Mladen i Ivo, a ne palitelji', napisao je u svojoj objavi na Twitteru Bojan Glavašević.

 

Manifestacija Bakove svečanosti održava se u organizaciji istoimenog kulturno-umjetničkog društva. U Bakovoj povorci Imoćani se maškaraju u razne likove, didove i babe, vile, zle vještice ili anđele.

 

Nenad Stazić kratko je za televiziju N1 prokomentirao paljenje sebe.

“Našli ste me kraj apoteke, tražio sam kremu protiv opeklina da se rekuperam. Ja sam ponosan. Prije godinu ili dvije spalili su Antu Tomića. Dakle, ja bih radije gorio s Antom Tomićem nego živio s tim primitivcima. Živjeti s tim primitivcima je daleko teže nego gorjeti na lomači. 1600. godine su spalili Giordana Bruna, takav mozak spaliti, a njegovog su inkvizitora proglasili svecem”, rekao je Nenad Stazić.

IMOTSKI 'GORI': Pripremaju se kaznene prijave, prijeti se, vrijeđa...
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio