FOTO Priznanje Civilne zaštite ZHŽ-a za Grude.com: 'Hvala Vam jer nas pratite'

Datum objave: 24.02.2020   Broj čitanja: 1291
U organizaciji Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke i Županijskog stožera civilne zaštite svečanom sjednicom Županijskog stožera civilne zaštite obilježen je Međunarodni dan civilne zaštite i Dan civilne zaštite FBiH u Županiji Zapadnohercegovačkoj.
FOTO  Priznanje Civilne zaštite ZHŽ-a za Grude.com: 'Hvala Vam jer nas pratite'

 

 

Među institucijama i pojedincima kojima su uručena priznanja zbog humanitarnog rada, ali i medijskog praćenja je i portal Grude.com. Osim što izvještavaju o radu Civilne zaštite ZHŽ-a, urednici i novinari portala Grude.com sudjeluju i u raznim akcijama za dobrobit stanovništva u ovoj županiji.

 

 

Svoj komentar na temu dao je i prvi čovjek Civilne zaštite naše županije dr. Drago Martinović. - Smatram da su priznanja dobili svi oni mediji koji nas prate i zato vam na tome zahvaljujem - kazao je Martinović pobrojavši sve one koji su dali doprinos boljem radu Civilne zaštite.

 

U izjavi za Grude.com istaknuo je da ni prošla godina nije bila mirna. - Kada gledamo broj intervencija vatrogasaca, bilo ih je preko 600. Također i naša Gorska služba spašavanja je imala pune ruke posla. Bilo je, nažalost, i nekoliko slučajeva sa smrtnim ishodom, a i tu je GSS ZHŽ-a intervenirao i pomogao da se izvlačenje tijela organizira i realizira. Naši pogledi uvijek su usmjereni prema radu Republike Hrvatske i oni su nam uzor. Za razliku od njih svjesni smo da smo tek na početku, ali ukupno gledajući, puno toga se učinilo. Sjetite se naše prezentacije prije tri godine u Ljubuškom i usporedite s ovim što imamo danas. Pomak je ogroman. Dobili smo 2018. godine i nove automobile, kada je Vlada ZHŽ-a pomogla. To su interventna vozila koja su nam potrebna u akcijama. Naravno, uvijek težimo boljemu i tako će biti u budućnosti - kazao je dr. Martinović.

 

Jedan od dobitnika priznanja je i posuški načelnik Branko Bago. - Čast mi je što primam ovo priznanje za koje me je predložila ekipa iz GSS-a i Crveni križ. Lijepo je da se zaslužnim ljudima odaju priznanja i da ovo potakne druge da pomognu sustavu civilne zaštite humanim djelima, doniranjem krvi, potpisivanjem donorske kartice ili na neki drugi način. Velike su zasluge naših GSS-ovaca u ZHŽ-u koji u najtežim trenucima djeluju, odazivaju se u potrazi za nestalima, a takvih akcija je, nažalost, sve više - kazao je Bago.

 

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Ero24.02.2020 23:31 sati
    Čestitke
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio