NOVI MILIJUNAŠ IZ BIH: Prvu večer ženi nisam ništa rekao

Datum objave: 24.02.2020   Broj čitanja: 794
Sretni dobitnik koji je u igri “SuperLOTO” 15. veljače osvojio 973.219,50 KM javio se u direkciju „Lutrije Bosne i Hercegovine“.
NOVI MILIJUNAŠ IZ BIH: Prvu večer ženi nisam ništa rekao

 

Sretni listić uplatio je u Žepču, u ulici Prva bb. Riječ je o obiteljskom čovjeku, a kako kažu iz “Lutrije BiH”, prilikom naplate dobitka otkrio je da redovno igra klasične lutrijske igre, a da posebno voli odigrati “SuperLOTO”, koji mu je donio skoro milijunski dobitak.

 

Uz uvjet anonimnosti, kazao je da je još u blagom šoku te da je presretan zbog osvajanja ogromne sume novca koji će mu promijeniti život.

 

-Redovan sam igrač klasičnih igara iz ponude „Lutrije BiH“, a najviše volim odigrati “Loto” jer sam biram brojeve za koje u tom trenutku smatram da mi mogu donijeti sreću. To se pokazalo i ovog puta, kada sam nekim svojim izborom odabrao sretne brojeve koji su mi donijeli ovaj ogromni dobitak – kazao je sretni dobitnik.

 

Kaže da je sasvim slučajno odabrao dobitne brojeve.

 

-Ključni trenutak je bio kada sam se dvoumio hoće li posljednji zaokruženi broj biti 3 ili 1, ipak sam se odlučio za broj 1, koji mi je na kraju bio presudan da osvojim ovaj novac – kaže skromni dobitnik.

 

Izvlačenje brojeva pratio je suprugom, kojoj nije odmah priopćio da je upravo on sretni dobitnik.

 

-Supruga i ja znamo često zajedno gledati izvlačenje brojeva, tako je bilo i sada. Sjedila je pored mene, a ja sam zaokruživao izvučene brojeve. U jednom momentu sam shvatio da sam na sedmoj kombinaciji imao sve pogođene brojeve te sam vidio da sam upravo ja dobitnik skoro milijun maraka. Ostao sam u blagom šoku, a supruzi nisam ništa govorio dok nisam sutra, zajedno s djecom provjerio je li moj listić zaista dobitni, i pokazalo se da jeste. Prvu noć nije bilo spavanja zbog uzbuđenja i šoka, ali sad je dosta lakše – kaže uz osmijeh dobitnik, piše Avaz.

 

Iako skroman, dobitnik je još u nevjerici, uzbuđen je zbog osvojenog novca. Kaže da će sjesti sa svojim članovima obitelji i dobro razmisliti i isplanirati što će dalje. Naglašava da je u životu najbitnije zdravlje, koje se ne može kupiti novcem te da će dio novca sigurno odvojiti u humanitarne svrhe.

 

Radio Televizija Herceg Bosne

NOVI MILIJUNAŠ IZ BIH: Prvu večer ženi nisam ništa rekao
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio