ZADAR VAS ZOVE! Svima izvan Zadra osiguran je smještaj na velikom duhovno - glazbenom događaju. Dođite i budite dio 'Hrvatske u Plavom Kaputiću'

Datum objave: 29.02.2020   Broj čitanja: 202
Prihod od prodaje karata namijenjen je za pomoć u izgradnji 'Kuće sjećanja Plavi kaputić' pokraj Vukovara.
ZADAR VAS ZOVE! Svima izvan Zadra osiguran je smještaj na velikom duhovno - glazbenom događaju. Dođite i budite dio 'Hrvatske u Plavom Kaputiću'

 

Počela je prodaja ulaznica online na www.ticketshop.hr za veliki duhovno - glazbeni događaj na Višnjiku u Zadru koji se održava u petak, 24. travnja s početkom u 20,00 sati.

 

U dvorani Krešimira Ćosića u ŠC Višnjik koncert suvremene duhovne glazbe kojega mnogi iščekuju kao željeni glazbeni spektakl u središtu Dalmacije očekuje se između 7 000 i 10 000 posjetitelja, koliki je maksimalan kapacitet te treće po veličini sportske dvorane u Hrvatskoj.

 

Na Večeri slavljenja pod geslom 'Hrvatska u Plavom kaputiću' nastupaju: Alan Hržica, Marija i Ivana Husar, Sestre Palić i Sestre Ramljak.

 

Prihod od prodaje karata namijenjen je za pomoć u izgradnji 'Kuće sjećanja Plavi kaputić' pokraj Vukovara.

 

To je projekt udruge 'Plavi kaputić' čija je predsjednica Željka Jurić Mitrović, 'djevojčica u plavom kaputiću' iz prognaničke vukovarske kolone 1991. g. koja je jedan od simbola stradanja u Domovinskom ratu.


 

I još jedna jako važna napomena za sve koji žive izvan Zadarske nadbiskupije a doći će iz udaljenijih krajeva u Hrvatskoj i iz BiH na taj koncert u Zadar.

 

Dobrotom i susretljivošću Denisa Karlovića, direktora ŠC Višnjik, u prostoru Višnjika putnici iz udaljenijih krajeva od Zadra koji će biti posjetitelji koncerta imat će mogućnost besplatno prespavati u velikim dvoranama Višnjika s petka na subotu, 24. / 25. travnja. Potrebno je samo da ljudi ponesu vreće za spavanje u kojima će spavati ili osobne podloge i pokrivač. Higijenski uvjeti, sanitarni čvor i tuševi pripadajuće su osigurani uz te dvorane za smještaj.

 

Prema mnogim najavama i atmosferi na društvenim mrežama uz taj događaj, u Zadar će u petak 24. 4. doći mnogi iz svih dijelova Hrvatske. Višnjik i Zadrani ih širokog srca čekaju, pozivaju u zajedništvo u želji da ta Večer slavljenja bude zajednička priča svih nas i milosno iskustvo u pomazanju Duha Svetoga, o čemu su svjedočili mnogi već na nedavnom takvom koncertu u zadarskim Jazinama.

 

Organizator koncerta je Caritas Zadarske nadbiskupije. Pokrovitelji su Grad Zadar i Zadarska županija. Medijski pokrovitelji su HKR i Laudato televizija.

 

U znak dobrodošlice i podrške velikom događaju na Višnjiku koji će po svojoj molitvi darovati naš narod i biti kao duhovna obnova, u četvrtak 27. veljače u Salonu Nadbiskupskog doma u Zadru nadbiskup Puljić primio je Alana Hržicu.


Grude.com/Medjugorje-info.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio