NAJAVA: Korizmene tribine 2020.

Datum objave: 03.03.2020   Broj čitanja: 504
Bratovština Sv. Stjepana Prvomučenika Gorica-Sovići poziva vas na Korizmene tribine 2020.
NAJAVA: Korizmene tribine 2020.

 

Petak, 6. III. 2020.
U 20 sati u starom župnom dvoru u Gorici bit će Otvorenje humanitarne izložbe slika s 3. humanitarne Likovne kolonije u čast Zvonki Bušiću Taiku, održane u Gorici 2019. godine. Sve slike će biti na prodaju po povoljnim cijenama u humanitarne svrhe.
Gošća na ovoj tribini je Julienne Eden Bušić.

 

Petak, 13. III. 2020.
U 20 sati u starom župnom dvoru u Gorici bit će korizmena tribina na temu: Korizma: promijeni sebe i promijenit ćeš svijet. Tribinu će održati vlč. Mladen Šutalo, župnik župe sv. Ivana Apostola i Evanđelista u Mostaru te studentski duhovnik i povjerenik za mlade hercegovačkih biskupija.

 

Petak, 20. III. 2020.
U 20 sati u starom župnom dvoru u Gorici bit će korizmena tribina na temu: Ne budeš li se bavio prošlošću, bavit će se ona tobom. Tribinu će održati fra Miljenko Mića Stojić, vicepostulator postupka mučeništva „Fra Leo Petrović i 65 subraće“.

 

Petak, 27. III. 2020.
U 20 sati u starom župnom dvoru u Gorici bit će korizmena tribina na temu: Isusov Put križa, u ovoj prigodi bit će predstavljanje knjige „Put križa“, autora fra Ante Marića i bit će prikazan kratki igrani film snimljen prema motivima fra Antine drame Veronikin rubac.

U ime nakladnika uz autora će još nastupiti Gojko Jelić, predsjednik Matice hrvatske u Širokom Brijegu. Nakon tribine bit će Otvorenje izložbe fotografija „20-godina križnoga puta kroz Soviće i Goricu“, autora Jerke Grubišića Lele.

 

Subota, 28. III. 2020.
U 19 sati u staroj crkvi u Gorici bit će korizmeni koncert: Odbacimo grije u izvedbi Pučkih pivači iz župe Porođenja Blažene Djevice Marije Tugare.

 

Bratovština sv. Stjepana Prvomučenika Gorica-Sovići poziva sve na Korizmenu humanitarnu akciju za djecu u Majčinu selu u Međugorju. Pomoć će biti prikupljana od četvrtka 26. ožujka do nedjelje 29. ožujka 2020. godine u Starom župnom dvoru u Gorici od 18 do 20 sati. Prikupljaju se nekvarljivi prehrambeni proizvodi! Molimo Vas da se odazovete kao i svake godine!

 

Bog Vas blagoslovio!


Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio