Jim Caviezel: Svijet treba hrabre ratnike, svjedočite svoju vjeru bez stida!

Datum objave: 03.03.2020   Broj čitanja: 2086
„Ime Savao znači velik, ime Pavao znači malen. Za vrijeme snimanja saznao sam da promjenom jednog malog slova možemo postati veliki u Božjim očima…“
Jim Caviezel: Svijet treba hrabre ratnike, svjedočite svoju vjeru bez stida!

 

Tako je svoj govor studentima na Focusovoj SLS konferenciji započeo Jim Caviezel, glumac koji je najpoznatiji po ulozi Isusa Krista u Gibsonovoj „Pasiji“. Jim je progovorio o svom pozivu i ulozi Isusa Krista, koja je ostavila velik trag u njegovu životu. Studente je potaknuo i ohrabrio da budu ustrajni u življenju svoje vjere:

 

„Neki sada mogu biti jadni, zbunjeni, nesigurni po pitanju budućnosti, povrijeđeni… Ovo nije trenutak za odustajanje ni popuštanje… Kad sam bio gore, na križu, naučio sam da je u tom trpljenju naše otkupljenje. Zapamtite: ‘Sluga nije veći od svoga gospodara’. Svijet treba hrabre ratnike (…), ratnike poput sv. Pavla i sv. Luke…“

 

“Hoću da imate hrabrosti istupiti u ovaj poganski svijet i bestidno svjedočite svoju vjeru u javnosti. Svijet treba hrabre ratnike, pokrenute svojom vjerom,ratnike poput sv. Pavla i sv. Luke, koji su riskirali svoje ime, svoju reutaciju kako bi svoju vjeru, svoju ljubav za Isusa unijelu u svijet. Bog poziva svakog pojedinog od vas, da učini velike stvari, ali kako mi reagiramo, odbacujemo ga kao neku metalnu mrlju,… Sad je vrijeme za ovaj naraštaj, da prihvatimo Božji poziv,…”

 

RastimouGospodinu.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Milan Radoš06.03.2020 07:03 sati
    Bog čini svaki dan čuda a do nas je da li ta čuda želimo vidjeti. Slava Ocu i Sinu i Duhu Svetome. Amen. Aleluja.
  • Mladenka Cerovšek05.03.2020 17:20 sati
    Ako bi se ja sramila svoga Spasitelja i Otkupitelja , Isusa Krista,bolje da me nema ,bolje da sam umrla kad sam nedavno oboljela od zloćudne bolesti.Ali sakrivena u Isusove Svete Rane ja sam ozdravila .Tako ne živim sada više ja nego Isus Krist,Spasitelj živi u meni.Slava Ti i Hvala Isuse Kriste, Kralju i Bože moj!
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio