VIDEO Fra Bože Radoš: Blagoslovljena voda smeta demonu, koronavirus djelo je sotone

Datum objave: 04.03.2020   Broj čitanja: 855
Fra Bože Radoš iz Čapljine jedan je od aktivnijih svećenika na društvenim mrežama. Ovog puta na meti mu se našla pompa oko koronavirusa.
VIDEO Fra Bože Radoš: Blagoslovljena voda smeta demonu, koronavirus djelo je sotone

 

"Možete vidjeti svakim danom kako demon postaje sve drskiji i sve otvorenije napada katoličanstvo i katoličanstvo, napada Crkvu i vjernike u Isusa Krista. Najbolji primjer je to što sinoć mediji vele da je koronavirus nastao u nekoj kršćanskoj sekti koja je u Indiji. Zamislite drskosti te đavolje gluposti. Kao da ti ljudi tamo, ne ulazeći u neke dubinske stavove, kao da oni imaju laboratorije u kojima su proizveli taj virus. Ne čini to demon bez veze preko svojih medija i demona novinara, jer treba napasti kršćanstvo, treba napasti Isusa, uvijek je on bio glavni cilj", započeo je Radoš.

 

Osvrnuo se i na biskupa koji je rekao da treba izbaciti blagoslovljenu vodu iz kamenica. "Onda najgluplje što može biti je kada jedan biskup, koji je svoju doktorsku disertaciju napisao tako da je jedan ugledni doktor za nju rekao da i dite u osnovnoj školi može bolje od njega sastaviti, odluči da bi se kao zaštita od koronavirusa trebalo izbaciti blagoslovljenu vodu iz kamenica. Svatko zna da voda čisti i da sebi ne sadržava nikakve viruse, ni obična, a kamoli blagoslovljena. Ali demonu smeta blagoslovljena voda jer ona je moćno sredstvo protiv demona i njegovih moći, pa i protiv moći koronavirusa", uvjeren je fratar.

 

Ističe da demonu smetaju i posvećene hostije i pričest.

 

"I onda dodir hostije na ruku, da ne bude ono kako treba, na jezik, kako smo učili jer posvećena svećenička ruka ipak ima svoju ulogu. Vele da trebamo rukavice staviti na ruke svećeniku kako bi pričešćivao, kako bi ismijali i svećenika i posvećene svećeničke ruke i boga i viru i sve one svetinje koje su vrijedile sve do danas. Danas u crkvi imamo biskupe i svećenike koje su duše đavlu dali i rade za njega, a đavao ih obilato nagrađuje položajima, moći, imanjem...", napominje.

 

Demon je postao drzak, no nije jak jer se boji svih koji Isusa u srcu iskreno ljube, dodaje Radoš.

 

"Demon je glup, a još je više glup ako misli da su Božja djeca glupa, Božja djeca će uvijek surađivati s Božjim duhom", poručio je.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • 04.03.2020 16:02 sati
    Tako je fratre,svaka čast
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio