Sunita show: U mostarskom zatvoru razbila staklo i posjekla se po rukama

Datum objave: 06.03.2020   Broj čitanja: 564
Zbog povrede Pravilnika o kućnom redu Kaznenopopravnog zavoda Mostar, Suniti Hindić (21), osumnjičenoj za ubojstvo Nine Ivankovića (55), vlasnika motela "Villa Ivanković" u Buni, Županijski sud u Mostaru je izrekao zabranu posjeta na razdoblje od 30 dana.
Sunita show: U mostarskom zatvoru razbila staklo i posjekla se po rukama

 

Ona je 29. veljače u podne, u naletu bijesa, razbila staklo na prozoru u svojoj ćeliji te se posjekla po rukama u predjelu lakta, dok je zatvorskim policajcima koji su intervenirali upućivala pogrdne riječi i psovke.

 

Iako je odmah pozvana ekipa Hitne pomoći, kako je potvrđeno za Dnevni avaz, ona je odbila liječnički pregled pa stupanj ozljeda nije ni utvrđen.

 

- Ovo nije prvi put da ona, praktično, skreće pažnju na sebe i da se nedolično ponaša, ali daleko od toga da je pokušala suicid. Mi smo odmah reagirali i zatražili sankcije, a odbijen nam je zahtjev o njenom premještanju u Tuzlu - rečeno je iz Uprave KPZ-a Mostar.

 

Njoj je i ranije, zbog nedoličnog ponašanja, nakon što se dovikivala sa zatvorenikom iz susjedne ćelije, izrečena zabrana posjeta koja je trajala deset dana.

 

Dok u pritvoru čeka na podizanje optužnice za ubojstvo Ivankovića, Hindić je u Općinskom sudu Mostar optužena za tešku krađu. Ivanković je ubijen iz vatrenog oružja početkom listopada prošle godine, a Sunita Hindić nekoliko dana nakon toga s obje slomljene noge predala se policiji u Travniku.

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio