Grude: Izuzetno važne obavijesti vezane za rukomet i košarku! Klopp i Simeone dali upute za rukovanje

Datum objave: 12.03.2020   Broj čitanja: 429
Nakon što je koronavirus zatvorio utakmice za navijače na tribinama diljem Europe i svijeta, nakon višesatnih sastanaka u Grudama, odlučeno je da se tribine u dvorani Bili Brig nadolazećeg vikenda neće zatvarati.
Grude: Izuzetno važne obavijesti vezane za rukomet i košarku! Klopp i Simeone dali upute za rukovanje

 

Svi ljubitelji rukometa moći će na tribine, s tim da se preporuča udaljenost između navijača minimalno jedan metar kako bi se i toj preventivi udovoljilo. Poruku Grudama pred važne utakmice poslali su sinoć i nogometni treneri Jurgen Klopp i Diego Simeone koji su upozorili igračice i igrače da pripaze na rukovanje i da se rukuju na način kako su se njih dvojica rukovali, a što donosimo u video prilogu.

 

Rukometašice igraju u subotu, 14. ožujka od 19.00 sati protiv ekipe ŽRK Hadžići, a kako se navodi, radi se o utakmici sezone.

 

- Ekipa Hadžića je na ljestvici samo dvije pobjede iza nas. Bilo kakav ishod osim naše pobjede u subotu, za nas bio veliki problem u nastavku natjecanja. U prvom dijelu u dramatičnoj završnici u Hadžićima smo ostvarili minimalnu pobjedu rezultatom 30:29.  Zbog svega toga Vas cure pozivaju da u subotu dođete u dvoranu Bili Brig i pomognete im da ostvare pobjedu, ali i da ne dozvolimo da budemo poraženi na tribinama svoje dvorane - stoji u pozivu.

 

Košarkaši pak igraju protiv Busovače u nedjelju 15. ožujka, od 17.00 sati. - Zbog sigurnosnih razloga i u svrhu trenutne epidemiološke situacije maksimalni kapacitet na tribini naše dvorane ograničen je na tisuću. Molimo sve koji namjeravaju doći na utakmicu da dođu ranije - poručuje se u pozivu na utakmicu.

 

Stoga, dragi prijatelji sporta u rukometu ovu subotu i nedjelju provedite u dvorani Bili Brig.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio