Vlč Majić: Drinovci pokazali da ih ništa ne može spriječiti u zahvalnoj ljubavi prema Bogu

Datum objave: 15.03.2020   Broj čitanja: 1360
U župnoj crkvi sv. Mihovila u Drinovcima u Mostarsko-duvanjskoj biskupiji, na Treću korizmenu nedjelju 15. ožujka slavljeno je središnje euharistijsko slavlje korizmene akcije Hrvatskog Caritasa „Tjedan solidarnosti i zajedništva s Crkvom i ljudima u Bosni i Hercegovini“.
Vlč Majić: Drinovci pokazali da ih ništa ne može spriječiti u zahvalnoj ljubavi prema Bogu

 

Misno slavlje u Drinovcima okupilo je i djelatnike svih Caritasa u Bosni i Hercegovini.

 

Ravnatelj Caritasa Mostarsko-duvanjske i Trebinjsko-mrkanske biskupije vlč Željko Majić zahvalio je svima koji su kroz proteklo vrijeme pratili Caritas i karitativne djelatnosti. - Župa Drinovci je pokazala da je ništa ne može spriječiti u onoj zahvalnoj ljubavi prema Bogu. Neka dobri Bog prati sve nas i sačuva od svakoga zla, te nam dadne srce puno dobrote ispunjeno evanđeoskom ljubavlju - kazao je vlč Majić koji je još jednom pokazao da ne zaboravlja svoj rodni kraj.

 

Na svetoj misi pjevao je Mješoviti župni zbor Sveti Mihovil. Misu je predvodio biskup dijela Mostarsko - duvanjske biskupije Ratko Perić koji nije bio planiran, ali zbog svega što se događa oko koronavirusa u Drinovce nije mogao doći varaždinski biskup Bože Radoš koji je trebao predvoditi ovu svetu misu. Stoga su, jer nije bilo biskupa iz Hrvatske, umjesto državne televizije HRT-a svetu misu prenosili Laudato i RTV Herceg Bosne, a u svijet je poslana lijepa slika iz Drinovaca.

 

Zahvalu svima koji su sudjelovali u ovom divnom programu u Drinovcima uputio je župnik fra Josip Mioč.

 

Ovom vrijednom događaju za općinu Grude nazočio je i grudski načelnik Ljubo Grizelj

 

Grude.com

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio