Plenković pobijedio Kovača s više od 70 posto glasova!

Datum objave: 15.03.2020   Broj čitanja: 642
Članovi HDZ-a na današnjim unutarstranačkim izborima birali su vodstvo stranke - predsjednika, zamjenika predsjednika i četiri potpredsjednika.
Plenković pobijedio Kovača s više od 70 posto glasova!

 

Za predsjednika HDZ-a natječu se aktualni predsjednik stranke i vlade Andrej Plenković, koji u svom timu "Odvažno za Hrvatsku" kao kandidata za zamjenika predsjednika ima Tomu Medveda, dok su kandidati za potpredsjednike stranke Oleg Butković, Branko Bačić, Ivan Anušić i Zdravka Bušić.

 

Miro Kovač kao kandidat za predsjednika predvodi tim "Opcija za promjene", u kojem je Ivan Penava kandidat za zamjenika predsjednika, a Milijan Brkić, Davor Ivo Stier i Tomislav Tolušić su kandidati za potpredsjednike stranke.

 

Za potpredsjednike stranke kandidirali su se i neovisni kandidati Ivan Kujundžić i Hrvoje Tomasović.

 

Kako javlja N1, Plenković uvjerljivo vodi pred Kovačem. Plenković je dobio više od 70 posto glasova. Također, prema prvim rezultatima Tomo Medved uvjerljivo pobjeđuje Ivana Penavu.

 

Mirnodopski Tuđman, kako ga zovu simpatizeri u HDZ-u, sada mora ujediniti stranku i odvesti je do pobjede. S obzirom da je djelovao u kriznim vremenima od 2015. do danas, sve su glasniji oni koji smatraju da je Andrej Plenković ozbiljan državnik i premijer.

Plenković pobijedio Kovača s više od 70 posto glasova!
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Iks15.03.2020 21:43 sati
    E sad opet mogu zatvoriti granicu kao sinoc
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio