Kramarićev gazda blizu otkrića cjepiva protiv korone: Odbio Trumpove milijarde i lijek daje svima

Datum objave: 16.03.2020   Broj čitanja: 780
"K****n sine" viču mu i velike transparente s tom uvredom njemu podižu navijači mnogih njemačkih klubova. Kako stvari stoje, ubrzo bi mu se mogli klanjati do poda i skrušeno ispričavati.
Kramarićev gazda blizu otkrića cjepiva protiv korone: Odbio Trumpove milijarde i lijek daje svima

 

Razlog je što je Hoffenheimov vlasnik Dietmar Hopp, odnosno njegova kompanija CureVAC, daleko odmaknula u radu na cjepivu protiv koronavirusa i samo što nije počela s kliničkim testovima njegove učinkovitosti, piše ugledni njemački magazin Spiegel.

 

Takve informacije ima i Donald Trump koji je ponudio Hoppu da ekskluzivno Americi proda cjepivo kada se pokaže uspješnim, kako bi građani SAD-a prvi u svijetu bili zaštićeni od virusa koji hara svijetom i koji ubija tisuće ljudi.

 

Vlasnik Hoffenheima to je gotovo s gnušanjem odbio, a razlog koji je naveo za takvu odluku dodatno će od najomraženijeg lika njemačkog nogometa napraviti superheroja: "Ako želimo razviti učinkovito cjepivo protiv koronavirusa, onda osoba koje ga primjenjuje kako bi zaštitila ljude mora pokazati više solidarnosti s njima. Odbio sam ovu i još neke ponude za prodajom ekskluzivnog prava na cjepivo, jer kada bude gotovo i uspješno, želim da bude na raspolaganju cijelom svijetu, a ne samo odabranima."

 

Ovakav Hoppov stav oduševio je njemačkog ministra gospodarstva Petera Altmaiera: "To je sjajna odluka i poruka te kompanije. Time što će cjepivo, ako bude uspješno, ponuditi svima, pokazao je kako se čovjek treba ponašati u situaciji poput ove. Poruka gospodina Hoppa je da Njemačka nije na prodaju."

 

Index.hr

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio