Tata Grada Zagreba: PENZIONERIMA ODGODA PLAĆANJA RAČUNA ZA TRI MJESECA

Datum objave: 16.03.2020   Broj čitanja: 269
Grad Zagreb donio je odluku prema kojoj umirovljenici te građani stariji od 65 godina mogu odgoditi plaćanje računa za tri mjeseca.
Tata Grada Zagreba: PENZIONERIMA ODGODA PLAĆANJA RAČUNA ZA TRI MJESECA

 

Ta skupina građana će tako plaćanje svojih računa za usluge Zagrebačkog holdinga, Plinare, Vodoopskrbe i odvodnje, kao i one prema Gradu moći odgoditi za tri mjeseca od datuma dospijeća istaknutog na uplatnicama, a zbog neplaćanja u navedenom roku neće im biti obračunate zatezne kamate niti će se pokretati postupci ovrhe.

 

- Ovo vrijeme zahtijeva i tu vrstu odgovornosti, jer štiteći sebe štitimo svoje bližnje i vlastitu zajednicu. Zbog toga, uvažavajući ozbiljnost situacije, preporuke stručnjaka i cijeneći da danas moramo pokazati dodatnu socijalnu osjetljivost i solidarnost, donio sam odluku o produljenju roka za plaćanje mjesečnih naknada i usluga Zagrebačkom holdingu, Plinari, Vodoopskrbi i odvodnji te Gradu Zagrebu za najranjiviju skupinu sugrađana, za umirovljenike, odnosno one iznad 65 godina - stoji u priopćenju koje potpisuje gradonačelnik Milan Bandić.

 

Isto tako, gradonačelnik poziva sve druge pravne subjekte kao što su HEP i HEP-Toplinarstvo da reagiraju na isti način. Za kraj poziva stariju populaciju da ne napušta svoje domove.

 

- Ostanite doma, pratite preporuke Stožera civilne zaštite, izbjegavajte nepotrebne izravne kontakte, oslonite se na pomoć bližnjih, prijatelja i susjeda. Naša je zadaća biti istinski servis, zbog čega ćemo vam sve komunalne usluge realizirati prema najvišim standardima - onako kako Zagrebu, kao europskoj metropoli i priliči - stoji u priopćenju koje potpisuje gradonačelnik Milan Bandić.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio