Oporba želi smijeniti Kalinića jer on želi zatvoriti kladionice! Bandić: Ne dirajte Pavla

Datum objave: 17.03.2020   Broj čitanja: 281
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić održao je sa svojim suradnicima konferenciju ispred Nastavnog zavoda za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar".
Oporba želi smijeniti Kalinića jer on želi zatvoriti kladionice! Bandić: Ne dirajte Pavla

 

Obznanjeno je kako se u Zagrebu provjerava čak 506 kontakata potvrđenih pacijenata, a četiri su osobe u karanteni pod cjelodnevnim nadzorom. Zagreb je pripremio šest ambulanti i telefonsku liniju koja je također otvorena od 0 do 24.

 

Bandić se prvo dotaknuo značaja Andrije Štampara kao jednog od najznačajnijih medicinara u svijetu. Zahvalio se svim zdravstvenim djelatnicima, poručio građanima starije dobi da se čuvaju, a naravno i da ne izlaze bez potrebe.

 

Također smatra da još nije vrijeme za zatvaranje grada i slične mjere, a što se tiče ZET-a, čiji je sindikat u ponedjeljak tražio uvođenje novih mjera kako bi zaštitio svoje radnike, ponajprije vozače i kontrolore, njih će Bandić posjetiti u srijedu kako bi se donijela odluka u javnom prijevozu.

 

Oporba je zahtijevala ostavku Pavla Kalinića, koji se u nedjelju navečer nije slagao s Nacionalnim kriznim stožerom. Kalinić je smatrao da je potrebno zatvaranje svih ugostiteljskih objekata i kladionica u Zagrebu, a taj prijedlog zagrebačkog stožera koji je potpisao upravo on, odbijen je. Bandić je ponovno stao u njegovu obranu:

 

- Prije ću ja sebe smijeniti nego Pavla. Pavle će biti zadnji smijenjen. Napravio je toliko dobrih stvari ovom gradu da zaslužuje da bude na tom mjestu. Zaštićen je k'o lički medvjed - zaključio je zagrebački gradonačelnik.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio