Fra Sretan Ćurčić u samoizolaciji: Nemojte se šaliti sa zdravljem

Datum objave: 17.03.2020   Broj čitanja: 1338
Naveo je kako ne može i ne smije biti tako neodgovoran, te preporučio isto svima koji su boravili u zemljama zahvaćenim korona virusom.
Fra Sretan Ćurčić u samoizolaciji:  Nemojte se šaliti sa zdravljem

 

Duvanjski gvardijan fra Sretan Ćurčić nalazi se u strogoj izolaciji u Samostanu u Tomislavgradu nakon povratka iz Švicarske. Fra Sretan je nakon dvanaest dana boravka u Švicarskoj u ponedjeljak zrakoplovom stigao u Sarajevo gdje ga je čekalo posebno vozilo koje ga je odvezlo do Tomislavgrada.

 

''Iz auta sam odmah produžio u svoju sobu, nisam ni s kim kontaktirao. Strogo se pridržavam uputa o samoizolaciji u kojoj ću biti 14 dana. Ja se, hvala Bogu, odlično osjećam, nisam odavno zakašljao niti imam temperaturu, ali sam boravio u Švicarskoj, a to znači da postoji mogućnost da ja, iako mlad i zdrav, budem prenositelj corona virusa, što nikako ne bih želio i ne bih sebi mogao oprostiti da se to dogodi. Mojoj majci je 80 godina i sad sam ja trebao otići kod nje i riskirati, ili šetati po samostanu, po gradu na ovom lijepom danu'', kazao je fra Sretan.

 

Naveo je kako ne može i ne smije biti tako neodgovoran, te preporučio isto svima koji su boravili u zemljama zahvaćenim korona virusom.

 

''U sobi sam, čitam, pišem, hranu mi donose bez kontakta sa mnom, a još jednom kao duhovni pastir molim sve ljude, sve vjernike da se ponašaju odgovorno, nije se šaliti ni sa svojim zdravlje, a posebice ne s drugima, moguće mnogima'', kazao je fra Sretan Ćurčić, gvardijan Samostana u Tomislavgradu, za Tomislavnews.com.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio