POZOR: Plaćene osobe šire laži! Njihove glasove čujete na Whatsappu

Datum objave: 18.03.2020   Broj čitanja: 1205
Svaku krizu netko želi iskoristiti za vlastitu dobit, a kada netko želi srušiti konkurenciju, onda je najbolje to učiniti u vremenima ozbiljnih kriza kao što je u ovom slučaju koronavirus.
POZOR: Plaćene osobe šire laži! Njihove glasove čujete na Whatsappu

 

Tako se na Whatsappu dijele glasovne poruke gdje navodne zaposlenice SKB-a Mostar obavještavaju javnost da  "neki radnici velikih tvrtki iz Hercegovine imaju koronavirus, nego se to krije jer je vlasnik to naredio". Prije svega, zbog čega bi neki vlasnik skrivao bolest svog radnika, ako samim time riskira i svoj život i cijelu svoju proizvodnju. A posebno, ovi koji izmišljaju vijest morali bi se informirati o stanju u tim tvrtkama jer se radnicima pojedinih temperatura mjeri čim uđu u prostor svoje tvrtke, daju im se dezinfekcijska sredstva, stavljaju maske i zaštitna odjela ako su u pogonu.

 

Potrebno je ne nasjedati na laži besposlenih, a dobro plaćenih širitelja lažnih informacija na WhatsAppu. U Hercegovini su zaražene dosad tri osobe, prvozaraženi koji je donio virus i koji je prevario sve u bolnici govoreći kako nije bio u Italiji, njegova supruga i porodilja. Iz SKB-a Mostar je rečeno da su međusobno povezani. I to je prava istina zasad. Nema svatko tko zakašlje koronavirus. Hoće li slučajeva biti još? Vjerojatno hoće, ali ih treba svesti na minimum i ne širiti paniku jer će ljudi početi umirati od straha.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • .....18.03.2020 15:04 sati
    Ovo je jasno ako je medicinska sestra ako je istina neka se javno izrekne imenom i prezimenom. Izgleda pokupila pamet cijelog svijeta sve informacije zna. Nisi ti vidila ni škole ni medicine. Šalju se por sve jedno te isto glas . Jadan ti je onaj ko mu ona pomaže. Pozdrav dragi Hercegovci i neka nas čuva Gospa Međugorska
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio