ŽZH: Pokrenuta nastava na daljinu

Datum objave: 20.03.2020   Broj čitanja: 584
Kako bi učenicima osigurali nastavu da djeca ne gube na znanju, Ministarstvo prosvjete ŽZH pokrenulo je nastavu na daljinu.
ŽZH: Pokrenuta nastava na daljinu

 

 

Svi smo zatečeni trenutnom situacijom, koju nitko od nas nije mogao predvidjeti. Najbitnije od svega je sačuvati zdravlje vaše i naše djece, a time i zdravlje svih naših najdražih.

 

Kako bi našim učenicima omogućili što normalnije dane provedene bez nastave u školi, pokrenuli smo proces organizacije Nastave na daljinu. Učitelji i nastavnici iz naših osnovnih i srednjih škola vrijedno rade ovaj tjedan na pripremanju materijala za svoje učenike.

 

Ministarstvo radi na proširivanju i pripremanju web stranice koja bi mogla podnijeti sve materijale i protok informacija.

 

Nadamo se da će cijela priča početi s ponedjeljkom 23. ožujka, ukoliko ne bude nekih nepredviđenih situacija. Pored te priče, Ministarstvo zajedno s ostalim županijama koje rade po nastavnom planu i programu na hrvatskom jeziku i Sveučilištem u Mostaru radi na platformi koja bi bila trajnije i kvalitetnije rješenje.

 

Što se tiče glazbenih škola, one su već krenule s nastavom na daljinu i to individualnom, koja ide jedan na jedan. Učenici preko viber aplikacije imaju sate sa svojim učiteljima, dok se skupna nastava još uvijek organizira.

 

Molimo naše učenike, roditelje i cjelokupnu javnost na razumijevanje u ovakvim vremenima. Naši učenici nisu imali nikakvih odgoda nastave niti bilo kakvih drugih zaostataka te smo u prednosti po tom pitanju.

 

Pravovremeno ćemo izvještavati javnost o svim aktivnostima na ovom polju.

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio