Ministar HNŽ-a: U Mostaru je korona skočila iz predvorja, pa mi za njom trčali na treći kat

Datum objave: 20.03.2020   Broj čitanja: 651
Jesu li se od nedavnog smeća raspršile neke sumnjive supstance Mostarom nitko ne zna, ali je činjenica da ozbiljni ljudi ovih dana govore nevjerojatne stvari.
Ministar HNŽ-a: U Mostaru je korona skočila iz predvorja, pa mi za njom trčali na treći kat

 

Ministar zdravstva HNŽ-a Goran Opsenica dolazak koronavirusa u Mostar slikovito je opisivao, kazavši kako je korona skočila iz predvorja na plućno. Teško je se možda pomiriti da je ova pošast stigla i u Hercegovinu, ali nažalost, ona je među nama i to bi svi morali shvatiti, a ne da dva dana slušamo o koronavirusu kao Maradoni koji je predriblao sve Engleze pa zabio gol. Bolje je spustiti loptu i početi se suštinski baviti ovim problemom, a tko god je bio u kontaktu sa zaraženim ili negdje u zemlji žarištu neka se javi liječnicima jer nije sramota dobiti koronavirus, sramota je skrivati to i širiti zarazu na druge. Na kraju krajeva, to je i teški grijeh!

 

A evo što je Opsenica govorio i zašto bi dobro bilo da šuti dok traje ovakva situacija. "Sigurno vas zanima slučaj kojim je kriza počela. Za mene, i sama činjenica da se korona virus pojavio na odjelu za plućne bolesti je, skočivši pritom iz predvorja, je toliko šokantna i alarmantna da mislim da je ne smijemo previše medijski eksponirati jer tako širimo paniku. Ne amnestiram bilo koga od ogovornosti, ali će se morati paziti", kaže Opsenica.

 

Dodao je da je donesena odluka o postavljanju trijažnih punktova. "Jutros je donesena zapovijed da se osnuju trijažni punktovi. Govorimo o situaciji dok nismo imali nijednog ni potencijalno zaraženog, onda smo odjednom iz predvorja trčali na treći kat, nakon toga se pojavio Konjic, znate i vi u kakvim okolnostima. O svemu se raspravlja svakodnevno i ako nešto bude trebalo to ćemo popraviti".

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio