Svećeniku u Hrvatskoj potvrđen koronavirus, zaražen i jedan vjernik

Datum objave: 20.03.2020   Broj čitanja: 449
Svećeniku iz Sesvetskog Kraljevca ipak je potvrđen koronavirus, pa se oglasio i župnik župe Isusova uskrsnuća vlč. Vlado Letinčić i pozvao sve na izolaciju koji su bili u kontaktu sa 75-godišnjim svećenikom M.A i izvanrednim djeliteljem pričesti župljaninom M.Ć., prenosi Večernji list.
Svećeniku u Hrvatskoj potvrđen koronavirus, zaražen i jedan vjernik

 

"Dragi i poštovani župljani župe Sesvetski Kraljevec. Pošto je testiranjem na COVID-19 (koronavirus) utvrđeno da su dvije osobe pozitivne: don M.A., umirovljeni svećenik i gospodin M.Ć. (župnik je objavio puno ime i prezime op.a.), izvanredni djelitelj pričesti.

 

Slijedom navedenog, SVI koji smo unazad 20 dana na bilo koji način bili u kontaktu s gore navedenima moramo ići u samoizolaciju i javiti se svojim liječnicima opće medicine koji će prema potrebi (ukoliko i sami imamo neke simptome) obavijestiti epidemiološke službe.

 

Sada je važno da spriječimo moguće širenje i da zaštitimo jedni druge kroz samoizolaciju. Lijepo molim da se ova poruka proslijedi našim župljanima preko grupa i kontakata. U molitvi povezani. Vlado Letinčić, upravitelj župe", poručio je župnik.

 

Podsjetimo, ranije danas pojavila se informacija da svećenik ima simptome koronavirusa i da je poslan na testiranje. Navodno je prošlih desetak dana služio mise i krstio djecu.

 

Vecernji.hr

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio