Darko Lončar istrčao humanitarnih 125 kilometara

Datum objave: 21.03.2020   Broj čitanja: 151
Sam maraton je počeo u 3 sata u Sarajevu, a završio malo iza 17 u Mostaru, priopćeno je iz udruge za Down sindrom.
Darko Lončar istrčao humanitarnih 125 kilometara

 

U sklopu obilježavanja dana osoba sa Down sindromom - 21. ožujka, Darko Lončar, ultramaratonac i predsjednik udruge 'Dečki u plavom', otrčao je u petak dionicu Sarajevo - Mostar u dužini od 125km. Ultra-maraton je bio humanitarnog karaktera, sva prikupljena sredstva idu za pomoć rada Udruge za Down Sindrom Mostar.

 

Sam maraton je počeo u 3 sata u Sarajevu, a završio malo iza 17 u Mostaru, priopćeno je iz udruge za Down sindrom. Iz udruge se zahvaljuju glavnim sponzorima utrke, ali i svima onima koji su kupnjom pretrčanih kilometara podržali rad udruge: Operater za obnovljive izvore energije i efikasnu kogeneraciju, Bininvest, PROX Sarajevo, Adiko Bank, Zenden, Euroherc Osiguranje, Alfa Therm, Fama d.o.o. Široki Brijeg, Alpeza AGC, Caffe Fenix, EURO VIP, Udruga Vijeće mladih. Također se zahvaljuju pojedincima: Ana Sudar, Ivana Boro Tomić, Josip Marinović, Ivan Vidović, Lidija Šunje.

 

Iz udruge ističu kako zbog korona virusa (COVID-19) nisu bili u stanju organizirati doček kakav ovakav podvig to i zaslužuje.

 

Podsjećaju i da je mostarski polumaraton zbog istog problema odgođen te bi se trebao održati 5. rujna.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio