VIDEO: MIRO TOMIĆ NOVOM PJESMOM MIJENJA NAŠ POGLED NA ŽIVOT

Datum objave: 24.03.2020   Broj čitanja: 709
Iako se nova glazbena lica iz Hercegovine sve češće pojavljuju, mnoga nažalost, ili nasreću zbog njihovog glazbenog antitalenta, brzo nestanu. Ali, kao i svemu ostalom, oni najbolji ostaju zauvijek.
VIDEO: MIRO TOMIĆ NOVOM PJESMOM MIJENJA NAŠ POGLED NA ŽIVOT

 

Stoga nas i jedno glazbeno lice uvijek obraduje kada se pojavi s novom pjesmom i definitivno se tog glazbenika može svrstati u onu izreku "klasa je vječna" i svi s ovog područja mogu doći i proći, ali kada njega nema dulje vremena na sceni netko ga izvuče iz naftalena i negdje se zavrti "Duša blizanka" ili neka druga od autorskih pjesama ili obrada Mire Tomića, te spektakl može početi.

 

Možda nam danas djeluje poput hercegovačkog Šobića, daleko od svjetla reflektora, ali svjesni smo ako se jednom posveti isključivo pjevanju da će mu samo nebo biti granica.

 

Nakon doba koronavirusa možda bi u Grudama trebalo održati i neki koncert, pod uvjetom da ostanemo živi, a i pribrani u glavama i da na njemu pjevaju najbolji, a Tomić je sigurno jedan od njih.

 

O novoj pjesmi koju donosimo na portalu Grude.com Miro Tomić je napisao sljedeće.

 

Odlučio sam s vama podijeliti jednu od svojih autorskih pjesama!

Iako mnogi ne znaju, svoju strast prema glazbi nisam nikad napustio, što je rezultiralo s preko 60 napisanih (a do sada još neobjavljenih) pjesama.

Pjesma "Sigurno je" govori o emotivnoj udaljenosti u bliskim odnosima i po mnogo čemu me podsjetila na izoliranost s kojom se ovih dana moramo pomiriti. Budite pametni i ostanite doma! #sigurnoje

 

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • 24.03.2020 11:31 sati
    Lipo, samo tako.
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio